Tietoa juhlavuodesta yhdistyksille ja seurakunnille

Toivomme yhdistysten ja seurakuntien apua, jotta saamme tehtyä juhlavuodesta Mustasaarelle ja mustasaarelaisille kunnon kansanjuhlan!

Millä tavoin yhdistyksenne / seurakuntanne haluaa huomioida kunnan merkkivuotta? Onko teillä jo suunniteltu tapahtuma, joka sopisi juhlavuoden juhlintaan, tai haluatteko järjestää uudenlaisen tapahtuman merkkivuoden kunniaksi?

Yhdistysten ja seurakuntien järjestämä ohjelma voi olla monenlaista, avointen ovien tilaisuuksista isompiin tapahtumiin – teillä on vapaat kädet. Toivomme, että kaikki mustasaarelaiset tuntevat itsensä osallisiksi juhlavuoden vietossa, joten kaikentyyppiset tapahtumat ovat tervetulleita. Haluamme, että juhlavuosi nostaa esille sekä kunnan kokonaisuudessaan että kunkin kunnanosan sen omilla erikoispiirteillä ja omalla identiteetillä.

Postisoutuun osallistuvat veneet
Yksi jo ilmoitetuista juhlavuositapahtumista on perinteinen Postisoutu, joka järjestetään 1.7. Järjestäjä: Björkö ungdomsförening.

Sisällytämme tapahtumanne juhlavuoden tapahtumakalenteriin ja autamme teitä myös tapahtumien markkinoinnissa kunnan sosiaalisen median kanavissa. Saatte myös käyttää kunnan virallista juhlavuosilogoa Mustasaari 675 -tapahtumien markkinoinnissa. Logon voi ladata tästä linkistä.

Yhdistykset, joiden kotipaikka on Mustasaari, voivat nyt hakea avustusta vapaa-aika, liikunta- ja kulttuuritoimintaan sekä kylien kehittämiseen. Hakemusten on oltava perillä viimeistään 15.3. kello 16. 

Kertokaa hakemuksissanne kaikista vuoden aikana järjestämistänne tapahtumista, niin ne otetaan avustusten jaossa huomioon.

Linkki haettaviin avustuksiin.

Muistakaa myös, että säätiöiltä ja rahastoista voi hakea avustusta.

Kunta järjestää markkinat Elly Sigfridsin torilla 12.5.2023 ja messut Botniahallissa 18.11.2023. Olette tervetulleita osallistumaan ja esittelemään toimintaanne molempiin tapahtumiin.

Oheisesta linkistä voi varata myyntipaikan markkinoille 12.5.

Ilmoittakaa meille tapahtumistanne

Ilmoittakaa meille osoitteeseen info@mustasaari.fi, kun tapahtumanne yksityiskohdat ovat tiedossa. Tarvitsemme lyhyen tekstin (pari riviä), josta käy ilmi tapahtuman ajankohta, paikka ja ohjelman sisältö. Lähettäkää teksti sekä suomeksi että ruotsiksi, jos tapahtuma on kaksikielinen.

Ihmisiä illallispöydässä.
Toinen jo ilmoitettu juhlavuositapahtuma on Sulvan kyläjuhla, joka järjestetään 7.10. Järjestäjä: Solf ungdomsförening.

Liittäkää sähköpostiviestiin myös kuva. Se voi olla esimerkiksi kuva aiemmasta vastaavasta tapahtumasta.

Käyttäkää juhlavuoden hashtagia #korsholmmustasaari675, kun tiedotatte tapahtumistanne sosiaalisen median kanavissanne.

Odotamme innolla unohtumattoman juhlavuoden järjestämistä teidän kanssanne!

Sivu päivitetty 28.2.2023.