Kirjapaketit ja koulusarjat

Tarvitsetteko kirjoja tietystä aihepiiristä? Tai samaa kirjaa useita kappaleita koko luokalle samanaikaisesti luettavaksi?

Ole vähintään kaksi viikkoa etukäteen yhteydessä meihin, niin kokoamme sopivan paketin. Kirjapaketin tilaat helposti sähköpostitse kirjasto@mustasaari.fi , puhelimitse 06 327 7270 tai ottamalla yhteyttä omaan sivukirjastoosi.

Muista mainita, montako kirjaa tarvitset, täytyykö olla useampi kappale samaa kirjaa, minkä ikäisille kirjat ovat, montako oppilasta on, mahdollinen teema ja vaikeusaste (kuvakirjoja, lukemista aloitteleville jne.).

Ota huomioon, että tietyn aihepiirin kirjojen kysyntä voi olla erittäin suurta tiettyinä ajankohtina (esim. joulukirjat joulukuussa).

Kirjastossa on muutamia koulusarjoja, joita koulut voivat lainata. Niitä lainataan vain Mustasaaren kouluille.

Jos haluat lainata koulusarjan, ota yhteyttä pääkirjastoon 06 327 7270 tai kirjasto@mustasaari.fi.

Celia

Saavutettavuuskirjasto Celia on erikoiskirjasto, joka tukee yhdenvertaisuutta lukemisessa ja oppimisessa. Celiasta saa kirjallisuutta saavutettavassa muodossa, mm. äänikirjoina ja pistekirjoina. Opettaja rekisteröi oppilas palveluun. Lue lisää: www.celia.fi

Muut kielet

Pääkirjastosta löytyy lasten ja nuorten kirjoja myös muilla kielillä: esim. englanti, saksa, ranska, arabia ja venäjä. Kirjaston kautta on myös mahdollista tilata ainestoa Monikielisestä kirjastosta Helsingissä.