Arte Mare

Maailmanperintöportin taidegalleria Arte Mare

Aukioloajat ma-su klo 10-18, Osoite: Raippaluodontie 2, Raippaluoto (Raippaluodon sillan vieressä).

Galleria Arte Mare on Mustasaaren vapaa-aika- ja kulttuuritoiminnan ylläpitämä. Galleriatoiminnan tarkoituksena on tarjota ammattitaiteilijoille ja kulttuurityöntekijöille asianmukainen ja innostava näyttelytila, jossa he saavat tuoda esille taidettaan.

Näyttelyt 2024

Jenni Österlund, helmikuu-maaliskuss, 3.2-27.3.2024

Linn Byrkjeland, huhtikuu-toukokuu

Gunnar Bäckman, kesäkuu

Liselott Nyström Forsen, heinäkuu

Kirsimaria Törönen, elokuu

Camilla Forsén-Ström, syyskuu-lokakuu

Arbetsgruppen Vi Årsrika, marraskuu-tammikuu, 1.11.2024–31.1.2025

Haluatko pitää meillä näyttelyn?

Hakuaika on 1.1.-31.1.2024. Lähetä hakemuksesi kulttuuritoimistolle! Hakemukset arvioi tehtävään valittu raati. Kunnan juhlavuotena toivomme erityisesti paikallista identiteettiä esiintuovia näyttelyitä. Järjestämme yleensä 5-6 näyttelyä vuodessa, yhdessä yhdistyksien ja taiteilijoiden kanssa. Kaksi talvikauden näyttelyaikaa jaetaan pohjalaisille ammattitaiteilijoille avoimen hakemuksen perusteella. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi meille viimeistään 31.1.2024. Näyttelyaika vaihtelee 1–3 kk välillä. Vuokra on 75 €/kk.

Näyttelytila ja tekninen varustus

Näyttö 55″, mediasoitin, kaiuttimet, ripustusjärjestelmä kiskoilla ja ripustusmahdollisuus suoraan seinille, valaistuskiskot ja erikokoisia korokkeita. Näyttelytilan koko: vapaa seinäala 67 m2, lattia-ala 47 m2.    

Kunnan muita näyttelytiloja

Mustasaaren kulttuuritalo/aikuisopisto tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata näyttelytilaa, ole suoraan yhteydessä aikuisopiston henkilökuntaan https://vuxeninstitutet.korsholm.fi/Om-vuxeninstitutet-fi-FI/yhteystiedot

Sepänkylän Senioripiste tarjoaa maksutonta näyttelytilaa, kysy lisää henkilökunnalta https://mustasaari.fi/sosiaali-ja-terveydenhuolto/vanhustenhuolto/senioripiste

Jäikö sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Mustasaaren kunta
Kulttuuri
Keskustie 4
65610 Mustasaari

kultur@mustasaari.fi 
Puh. 0500 162 112