Häiriötiedotteet

Häiriökartta

Häiriökartalta näet ajantasaista tietoa siitä, missä toiminta-alueellamme on vedenjakeluun vaikuttavia häiriöitä. Kartalta näet vesikatkot reaaliajassa ja tietoa tulevista kunnossapitotöistä, jotka saattavat aiheuttaa lähialueella vesikatkoja tai veden laadun vaihtelua.

Häiriöviestintä

Mustasaaren Vesihuoltolaitoksella on otettu käyttöön tekstiviestipalvelu, jonka kautta lähetämme häiriö- ja asiakasviestejä.  Häiriöviestit lähtevät automaattisesti Mustasaaressa asuville yli 16-vuotiaille, joiden puhelinnumerot ja osoitteet ovat julkisia. Jos numerosi ei ole julkinen, mutta haluat vastaanottaa viestejä, sinun tulee rekisteröityä palveluun.

Tilaa tekstiviestit häiriötiedotteista omatoimisesti, jos:

  • puhelinliittymäsi on rekisteröity muuhun osoitteeseen kuin asuinpaikkaasi, esimerkiksi työpuhelin
  • sinulla on prepaid-liittymä tai salainen puhelinnumero
  • olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta osoitettasi numerotiedustelupalveluiden käyttöön

Palveluun voi rekisteröityä alla olevan lomakkeen kautta puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisen yhteydessä puhelimeen tai sähköpostiin lähetetään vahvistukseen tarkoitettu PIN-koodi.

Voit rekisteröidä useamman kuin yhden osoitteen, esim. työpaikkasi, kesämökin tai lähiomaisen osoitteen.  Tietoja voi päivittää tai poistaa tilaamalla uuden PIN-koodin alta löytyvän lomakkeen kautta. Palvelun käyttöön ei tarvita salasanaa.

Rekisteröidy palveluun tai päivitä tietojasi

Ohjeita rekisteröitymiseen ja tietojen muuttamiseen

  1. Valitse tapa, jolla haluat Mustasaaren Vesihuoltolaitoksen tiedottavan vesikatkoista: tekstiviesti matkapuhelinnumeroon, ääniviesti lankapuhelinnumeroon tai sähköpostiviesti sähköpostiosoitteeseen. Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon.
  2. Kirjoita kenttiin nimesi ja puhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi.
  3. Klikkaa Lähetä PIN-koodi -painiketta. Saat nelinumeroisen PIN-koodin joko tekstiviestillä, sähköpostilla tai automaattisena puheluna antamastasi yhteystiedosta riippuen.
  4. Kirjoita PIN-koodi sille varattuun kenttään, ja klikkaa OK-painiketta. Olet rekisteröitynyt palveluun ja voit siirtyä tallentamaan osoitteita omiin tietoihisi.
  5. Klikkaa Tilaa-painiketta.
  6. Kirjoita lomakkeen kenttiin postinumero, kadunnimi ja talon numero. Rapun tai asunnon numeroa ei tarvitse täyttää.
  7. Klikkaa Tilaa-painiketta osoitteesi kohdalta.

Omia tietoja pääsee päivittämään kirjautumalla verkkopalveluun uudelleen. Tilaa uusi PIN-koodi, kun haluat muokata tai poistaa tietojasi.