Ympäristöterveydenhuolto

Länsirannikon ympäristöyksikkö on Mustasaaren, Kaskisten, Korsnäsin, Kristiinankaupungin, Maalahden, Närpiön ja Vöyrin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue. Ympäristöterveydenhuollon toimipisteet ovat Mustasaaressa, Kristiinankaupungissa, Maalahdessa, Närpiössä ja Vöyrillä.

Ympäristöterveydenhuolto muodostuu elintarvikevalvonnasta, ympäristöhygienian valvonnasta, sisäilman, talousveden ja uimaveden laadun tutkimuksista, terveysriskien arvioinnista, säteilymittauksista ja valmiudesta ympäristöonnettomuuden varalta.

Ympäristöterveydenhuolto mukana valtakunnallisessa asiakastyytyväisyyskyselyssä

Ympäristöterveydenhuollossa on avoinna asiakastyytyväisyyskysely. Kysely on suunnattu kaikille ympäristöterveydenhuollon asiakkaille.

Asiakastyytyväisyyskysely on osa valtakunnallista ympäristöterveydenhuollon laatujärjestelmää. Kyselyn tarkoitus on antaa työkaluja toiminnan laadun ja asiakaspalvelun kehittämiseen ja yhtenäistämiseen.

Ympäristöterveyden tehtäviin kuuluu huolehtia ihmisen terveyteen vaikuttavan elinympäristön valvonnasta sekä eläinten terveydestä ja hyvinvoinnista. Ympäristöterveys vastaa muun muassa elintarvikevalvonnasta, asumisterveyden, tupakkalain ja veden laadun valvonnasta sekä eläinsuojelusta ja eläinlääkäripalveluiden järjestämisestä.

Tule mukaan kyselyyn ja vaikuttamaan palvelujen kehittämiseen!

Linkki kyselyyn: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaStA4HU74YNKZlyoNhkia2KYfv9iv3R6jR3BEb1QvxVdrQw/viewform

Vastausaikaa on 31.12.2023 asti.