Yrittäminen

Mustasaari on monipuolisen ja vireän elinkeinoelämän kunta, jossa itsenäisellä yrittämisellä on pitkät perinteet. Yrittämisen ydinryhmän muodostavat pienet ja keskisuuret perheyritykset. Tällä hetkellä kunnassa toimii yli tuhat yritystä, joiden kotipaikaksi on rekisteröity Mustasaari.

Mustasaaren kunta pyrkii tarjoamaan yrittämiselle hyvät edellytykset esimerkiksi pitämällä tarjolla laajan valikoiman erilaisia yritys- ja teollisuustontteja eri puolille kuntaa kaavoitetuissa yrityskeskuksissa.

Kunnan elinkeinopolitiikan päätavoitteena on luoda Mustasaaren ja koko seudun yrityksille hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan, kasvuun ja erikoistumiseen. Painopiste on kunnan yrityskeskusten kehittämisessä. Kunnan elinkeinopolitiikkaa suunnitellaan ja toteutetaan läheisessä yhteistyössä Vaasanseudun Kehitys Oy:n ja Mustasaaren ja Vaasanseudun yritysten kanssa. 

Mustasaaressa jokainen yritys on tärkeä – koosta riippumatta. Mustasaari haluaa edistää uusien yritysten sijoittumista kuntaan ja auttaa mielellään löytämään yrityksen tarpeita parhaiten vastaavan toimipaikan.

Kuntakehityksen uutiskirje

Kuntakehityksen uutiskirje pitää sinut ajan tasalla uutisilla jotka koskevat Mustasaaren yrityksiä. Uutiskirje ilmestyy noin kerran uukaudessa.

Tilaa Mustasaaren kuntakehityksen uutiskirje

Yritysneuvonta

Jos haluat neuvoja tai haluat keskustella voit ottaa yhteyttä kuntakehitykseen. Myöskin VASEK tarjoaa yrittäjille henkilökohtaisia ja maksuttomia kehittämispalveluita. Niitä löydät linkin kautta:
Kehittämis- ja neuvontapalvelut.

Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemistosta voit hakea Vaasan seudulla toimivia yrityksiä ja yritysten tarjoamia tuotteita ja palveluja. Hakemistoon pääset täältä: Yritys- ja palveluhakemisto.

Lue esitteemme

Söker du tomt?