Yrittäjätapahtumia Mustasaaressa

Päivitämme tälle sivulle Mustasaaren kuntakehityksen järjestämiä tai sen kanssa yhteistyössä järjestettäviä tulevia tapahtumia. Otamme vastaan tapahtumaideoita ja -ehdotuksia!

Yrittäjälounas

Kuukauden ensimmäisenä torstaina pääset verkostoitumaan ja tapaamaan muita yrittäjiä lounaalla. Lounaalle osallistuvat myös Mustasaaren kunnan elinkeinopäällikkö ja elinkeinokoordinaattori, Mustasaaren Yrittäjien edustaja sekä VASEKin yritysneuvoja. Lounas on omakustanteinen, mutta varaamme pöydän niin että kaikki mahtuvat istumaan yhdessä.

Teema: Hallitukset töihin!

Aika: 1.9. klo 11.30

Paikka: Tessen Kahvila

Ilmoittaudu viimeistään 30.8.

Ilman osaavaa hallitusta tai muuta sparrausta yrittäjän on itse mietittävä ja tehtävä strategisia päätöksiä yrityksen kasvattamisesta, viennin aloittamisesta, omistuspohjan laajentamisesta, rahoituksen järjestämisestä ja sukupolvenvaihdosta tai yrityksen myynnistä.

Vaihtoehtona on toimiva, osaava ja monipuolinen hallitus, jossa on mukana riippumattomia hallitusjäseniä, ulkopuolisia näkökulmia ja erilaisia kokemuksia. Hyvin toimiva hallitus antaa yritykselle selkeää lisäarvoa ja auttaa yrittäjää kasvattamaan yrityksen arvoa ja käsittelemään toimintaympäristön jatkuvaa muutosta.

Tom Smeds Hallitukset töihin! – projektista kertoo, miten sinä PK-yrittäjänä voit saada apua aktivoimaan oman yrityksesi hallitusta.

Teema: Yritystuet

Aika: 6.10. klo 11.30

Paikka: Fredrikas Sulvalla

Ilmoittaudu viimeistään 3.10.

Teema:

Aika: 3.11 kl. 11.30

Paikka: Vallonia Sepänkylässä

Ilmoittaudu viimeistään 31.10.

Teema:

Aika: 1.12. klo 11.30

Paikka: Berny’s Raippaluodossa

Ilmoittaudu viimeistään 28.11.

Syksyn teemaillat 

Järjestämme neljä teemailtaa syksyn aikana. Teemailtojen ohjelma ja paikka päivitetään tänne elokuussa.

Älykkäät energiaratkaisut – säästä rahaa

Aika: 29.9. klo 18-20

Paikka: Hotel Vallonia, Keskustie 3, 65610 Mustasaari

Ilmoittaudu viimeistäänt 26.9.

Keskustelussa aurinkovoimaloista ja maalämmöstä mukana

Göran Östberg, projektipäällikkö Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK

Tuomas Saikkonen, TJ Vilpe

Antti Häkkinen, Tekninen johtaja, Aii Energy Systems 

Håkan Nylund, LVI-insinööri ja perustaja, Stagnäs & Nylund

Mitkä ovat kestävän liiketoiminnan edut? Energiakustannukset nousevat huimasti, samalla kun meidän on varmistettava, että yrityksemme pysyy vihreän kehityksen mukana. Nyt on mahdollisuus erilaisten investointitukien avulla siirtyä kustannustehokkaampaan energiamuotoon ja samalla viedä yritystä kohti vihreämpää toimintaa.

Vilpen toimitusjohtaja Tuomas Saikkonen kertoo Vilpen aurinkovoimalaitoksesta ja siitä, kuinka he pyrkivät viemään liiketoimintaansa kohti kestävämpää kehitystä.

Aii Energy Systems on yritys, joka suunnittelee ja asentaa aurinkovoimaloita sekä suurille että pienille toimijoille. Tekninen johtaja Antti Häkkinen kertoo aurinkoenergian eduista ja siitä, mitä mahdollisuuksia niin pienillä kuin suurilla yrityksillä on muuttua sähköntuotannossa osittain tai kokonaan omavaraiseksi.

Stagnäs & Nylund on yksi monista yrityksistä, jotka suunnittelevat ja asentavat maalämpöä sekä yrityksille että kotitalouksille. Yrityksen liikeidea ”energiatehokasta suunnittelua asiakkaan toiveiden mukaan” on yhtä ajankohtainen tänään kuin yrityksen perustamishetkellä yli 40 vuotta sitten. Yksi yrityksen perustajista, Håkan Nylund, kertoo maalämmön eduista, kenelle maalämpö sopii ja millaisia ​​investointeja siihen liittyy.

Valloita maailma – kansainvälistäminen

Aika: 11.10. klo 18-20

Paikka: Hotel Vallonia, Keskustie 3, 65610 Mustasaari

Ilmoittaudu viimeistäänt 6.10.

Onnistu julkisissa hankinnoissa

Aika: 26.10. klo 18-20

Paikka: Hotel Vallonia, Keskustie 3, 65610 Mustasaari

Ilmoittaudu viimeistäänt 20.10.

Onnistunut rekrytointi

Aika: 17.11. klo 18-20

Paikka:

Ilmoittaudu viimeistäänt 11.11.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Linkki alasivulle, jossa infoa henkilötietojen käsittelystä