Yrittäjätapahtumia Mustasaaressa

Päivitämme tälle sivulle Mustasaaren kuntakehityksen järjestämiä tai sen kanssa yhteistyössä järjestettäviä tulevia tapahtumia. Otamme vastaan tapahtumaideoita ja -ehdotuksia!

Kerro, minkälaisia yrittäjätapaamisia haluat meidän järjestävän

Vastaa kyselyymme ja kerro, minkälaista ohjelmaa toivot meidän järjestävän kunnan yrittäjille! Kerro myös, mikä aika päivästä sinulle yleensä sopii parhaiten. Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehittämään palveluja yrittäjille. Kyselyyn vastaaminen kestää vain pari minuuttia. Kiitos etukäteen!

Yrittäjälounas

Kuukauden ensimmäisenä torstaina pääset verkostoitumaan ja tapaamaan muita yrittäjiä lounaalla. Lounaalle osallistuvat myös Mustasaaren kunnan elinkeinopäällikkö ja elinkeinokoordinaattori, Mustasaaren Yrittäjien edustaja sekä VASEKin yritysneuvoja. Mustasaaren kunta tarjoaa louaan kaikille ilmoittautuneille yrittäjille.

Teema: Vinkkejä tilinpäätökseen

Mietityttääkö tilinpäätös? Nappaa parhaat vinkit tilintarkastaja Christoffer Granholmilta yrittäjälounaalla. Tule keskustelemaan Christofferin kanssa, mitä kannattaa miettiä ennen tilinpäätöstä ja nauti sammalla herkullinen lounas.

Christoffer Granholm on työskennellyt tilintarkastajana Ernst & Youngilla vuodesta 2008, hän asuu Mustasaaressa, mistä on myös kotoisin. Christoffer toimii tilintarkastajana useissa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä ympäri Pohjanmaata.

Aika: 2.2. klo 11.30

Paikka: Tessen Kahvila

Ilmoittaudu viimeistään 1.2.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Linkki alasivulle, jossa infoa henkilötietojen käsittelystä