Yrittäjätapahtumia Mustasaaressa

Päivitämme tälle sivulle Mustasaaren kuntakehityksen järjestämiä tai sen kanssa yhteistyössä järjestettäviä tulevia tapahtumia. Otamme vastaan tapahtumaideoita ja -ehdotuksia!

Kerro, minkälaisia yrittäjätapaamisia haluat meidän järjestävän

Vastaa kyselyymme ja kerro, minkälaista ohjelmaa toivot meidän järjestävän kunnan yrittäjille! Kerro myös, mikä aika päivästä sinulle yleensä sopii parhaiten. Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehittämään palveluja yrittäjille. Kyselyyn vastaaminen kestää vain pari minuuttia. Kiitos etukäteen!

Yrittäjälounas

Kuukauden ensimmäisenä torstaina pääset verkostoitumaan ja tapaamaan muita yrittäjiä lounaalla. Lounaalle osallistuvat myös Mustasaaren kunnan elinkeinopäällikkö ja elinkeinokoordinaattori, Mustasaaren Yrittäjien edustaja sekä VASEKin yritysneuvoja. Mustasaaren kunta tarjoaa louaan kaikille ilmoittautuneille yrittäjille.

Teema: Viexpo

Aika: 1.6. klo 11.30

Paikka: Ravintola Arken

Ilmoittaudu viimeistään 30.5.

Teema:

Aika: 4.5. klo 11.30

Paikka: Foodz Corner Lintuvuori, Kauppatie 4 65610 Mustasaari

Ilmoittaudu viimeistään 2.5

Teema: Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK

Aika: 6.4. klo 11.30

Paikka: Berny’s

Ilmoittaudu viimeistään 4.4.

Teema: Pohjanmaan yrityskummit

Pohjanmaan yrityskummit on osa valtakunnallista Suomen yrityskummit ry:n henkilöverkostoa. Olemme kokeneita yrittäjiä ja asiantuntijoita ja autamme pohjanmaalla toimivia mikro- ja pienyrityksiä menestymään ja hyödyntämään omia vahvuuksiaan yrityksensä kehittämisessä. Teemme vapaaehtoista ja luottamuksellista mentororointityötä ja tarjoamme maksuttomasti osaamisemme ja kokemuksemme yritysten ja yrittäjien eduksi.  

Tilaisuudessa yrityskummit kertovat lyhyesti kuinka palvelu toimii ja minkälaisiin aiheisiin yrittäjät ovat mm. hakeneet itselleen ulkopuolista mentoria ja keskustelukumppania yrityskummeista.

Aika: 9.3. klo 11.30

Paikka: Hotel Vallonia

Ilmoittaudu viimeistään 7.3.

Teema: Vinkkejä tilinpäätökseen

Mietityttääkö tilinpäätös? Nappaa parhaat vinkit tilintarkastaja Christoffer Granholmilta yrittäjälounaalla. Tule keskustelemaan Christofferin kanssa, mitä kannattaa miettiä ennen tilinpäätöstä ja nauti sammalla herkullinen lounas.

Christoffer Granholm on työskennellyt tilintarkastajana Ernst & Youngilla vuodesta 2008, hän asuu Mustasaaressa, mistä on myös kotoisin. Christoffer toimii tilintarkastajana useissa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä ympäri Pohjanmaata.

Aika: 2.2. klo 11.30

Paikka: Tessen Kahvila

Ilmoittaudu viimeistään 1.2.

Teemailta

Peter Höglundin luento

KWH – ainutlaatuinen, jatkuvasti kehittyvä perheyritys

Peter Höglund kertoo KWH:n historiasta, nykypäivästä ja tulevaisuudesta. KWH on eittämättä yksi merkittävimmistä yrityksistä Pohjanmaalla.

Luennon jälkeen kahvitarjoilu ja keskustelua.

Aika: 25.4. klo 18-20

Paikka: Mustasaarisali, Kulttuuritalo Sepänkylässä

Ilmoittaudu viimeistään 23.4.

Omistajanvaihdos käytännössäteemailta on peruttu

Teemailta Christoffer Granholmin ja Kjell Nydahlin kanssa

Harkitsetko yrityksesi myyntiä tai sukupolvenvaihdosta? Christoffer Granholm Ernst & Youngista ja Kjell Nydahl Vasekista kertovat prosessista ja antavat käytännön vinkkejä myyntiin valmistautumisesta ja siitä, mitkä asiat on hyvä huomioida ennen yrityksen myyntiä tai sukupolvenvaihdosta.

Illan aikana käydään tarkemmin läpi esimerkiksi sitä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota tilinpäätöksessä, keneen tulee olla yhteydessä, mitä myyjä voi tehdä itse, mitkä asiakirjat on oltava kunnossa ja mitkä ovat verovaikutukset.

Aika: 19.4. klo 18-20

Paikka: Hotel Vallonia

Ilmoittaudu viimeistään 17.4.

Brändin rakentamisen ja markkinoinnin pikakurssi

Frans Villanen ja Sandra Sundström Seger Marketingista pitävät meille pikakurssin brändinrakentamisessa ja markkinoinnissa.

Illan aikana käymme läpi, mitä sinun tulee tietää rakentaessasi vahvaa brändiä. Mietimme, millainen äänensävy yritykselläsi on, kuinka suunnittelet markkinointistrategiasi myyntiä kasvattavaksi ja mitkä markkinointikanavat sopivat parhaiten yrityksellesi. Lopuksi käymme läpi, mitä eri tunnusluvut tarkoittavat ja mihin tunnuslukuihin kannattaa keskittyä.

Aika: 16.3. klo 18-20.30

Paikka: Hotel Vallonia

Ilmoittaudu jo nyt, ettet unohda, kuitenkin viimeistään 12.3.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Linkki alasivulle, jossa infoa henkilötietojen käsittelystä