Yrittäjälounas

Tule verkostoitumaan ja tapaamaan muita yrittäjiä lounaalla kerran kuukaudessa. Lounaalle osallistuvat myös Mustasaaren kunnan elinkeinopäällikkö ja elinkeinokoordinaattori, Mustasaaren Yrittäjien edustaja sekä VASEKin yritysneuvoja. Mustasaaren kunta tarjoaa louaan kaikille ilmoittautuneille yrittäjille.

5.9. klo 7.30-9

Yrittäjä-aamiainen

Paikka: Hotel Vallonia

Teema: Yrittäjäpäivä

Ilmoittaudu viimeistään 3.9.

14.9. klo 11.30-13

Yrittäjälounas

Paikka: Tesses café

Teema: URA-askel

Vaasan Setlementin URA-askel on Pohjanmaan TE-toimiston ja Vaasan kaupungin yhdessä rahoittama työllistämisprojekti.

Projekti on tarkoitettu Vaasassa ja Vaasan lähikunnissa asuville TE-toimiston työnhakijoille, jotka ovat etsineet työtä yli puoli vuotta ja tarvitsevat tukea oman tilanteensa selvittämiseen.

Palvelemme sekä työnhakijoita että työnantajia. Palvelu on maksutonta. Projektiin voi tulla asiakkaaksi milloin tahansa. 

Sirpa Koivula, projektipäällikkö, kertoo hankkeesta ja hankkeen tuomista eduista. mukana lounaalla myös hankkeen yöhönvalmentajat Veera Wainio, Johanna Rauhala ja Sinikka Jalonen.

Ilmoittaudu viimeistään 12.9.

12.10. klo 11.30-13

Yrittäjälounas

Paikka: Berny’s

Teema: VASEK20 – Vastuullisuuskiertue

VASEKin 20-vuotisjuhlalounaalla 12.10. puhutaan vastuullisuudesta

Tervetuloa mukaan mustasaarelainen yrittäjä!

VASEK lähtee 20-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi kiertueelle omistajakuntiinsa tapaamaan yrittäjiä, kuntapäättäjiä ja kuntien virkamiehiä. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Mustasaaren kunnan kanssa, osana yrittäjälounaiden sarjaa, Berny’s-ravintolassa Raippaluodon sillan kupeessa torstaina 12.10. klo 11.30.

– Tarjolla on herkullinen lounas, ja lisäksi keskustellaan vastuullisuudesta ja vastuullisuusviestinnästä. Nämä ovat teemoja, jotka koskevat kaikkien alojen yrittäjiä ja ihan jokaisessa yrityksessä tulisi miettiä toiminnan vastuullisuutta ja tehtäviä toimenpiteitä. Tule siis mukaan kuulemaan asiantuntijamme Hanna Malkamäen parhaita neuvoja yrityksen vastuullisuustyöhön, yritysneuvoja Tuija Räihä-Pundars kutsuu.

– Ja luonnollisesti on tärkeää samalla verkostoitua ja tavata muita yrittäjiä, yritysneuvoja Kenneth Dalkvist muistuttaa ja jatkaa:

– Juhlakiertueemme joissain tilaisuuksissa – esimerkiksi Vaasassa 26.10. – keskustellaan vastuullisuuden lisäksi myös Vaasan seudulle suunnitelluista suurinvestoinneista ja siitä, miten niiden realisoituminen vaikuttaa Vaasan seudun kuntiin ja yrittäjien toimintaan. Olet siis lämpimästi tervetullut oman kuntasi tapahtumaan 12.10., mutta voit osallistua sen lisäksi myös muihin kuin juuri oman kuntasi tilaisuuteen.

Lämpimästi tervetuloa kaikki Mustasaaressa toimivat yrittäjät!

Ilmoittaudu viimeistään 10.10.

9.11. klo 11.30-13

Yrittäjälounas

Paikka: Hotel Vallonia

Teema:

Ilmoittaudu viimeistään 7.11.

14.12. klo 11.30-13

Yrittäjälounas

Paikka: Trade Street Lunch

Teema:

Ilmoittaudu viimeistään 12.12.