Saavutettavuus

Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste koskee sivustoa www.mustasaari.fi ja sitä on päivitetty 31.5.2023. Saavutettavuusseloste perustuu itsearvioon.

Saavutettavuuden tila vastaa suurilta osin saavutettavuusdirektiivin tasoa AA. Saavutettavuus on arvioitu Google Lighthouse -palvelussa.

Saavutettavuudessa olevia puutteita korjataan mahdollisuuksien mukaan.

Sivusto on julkaistu 1.5.2021.

Ei-saavutettava sisältö:

Kaikilla kuvilla ei ole ALT-tekstejä.

Esimerkiksi kuvissa olevia taulukoita ei ole selitetty tekstimuodossa.

Kaikilla linkeillä ei ole ALT-tekstejä.

Palvelussa saattaa olla lomakkeita, joissa kyllä huomautetaan siitä, että väärää tietoa on syötetty kenttään, mutta ei kerrota mitä pitäisi kirjoittaa. 

Alisivustot

Saavutettavuusseloste koskee vain sivustoa www.mustasaari.fi, ei alisivustoja.

Mustasaaressa 31.5.2023

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille sähköpostitse: info@mustasaari.fi

Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta.

Palaute

  • Voit lähettää viestisi nimettömänä. Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, jätä yhteystietosi.
  • Koska tämän palautelomakkeen tietoturvaa ei ole varmistettu, palautteessanne ei ole syytä mainita esim. henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja eikä myöskään arkaluontoisia tietoja kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja.

    Sähköinen viesti toimitetaan viranomaiselle lähettäjän omalla vastuulla (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13, 8 §). Jos asiakirjan toimittamiselle on asetettu määräaika, lähettäjän on huolehdittava siitä, että asiakirja saapuu viranomaiseen määräajassa (Hallintolaki 6.6.2003/434, 17 §).

    Tämän vuoksi palauteviestinä ei tule lähettää esimerkiksi lakisääteisiä muistutuksia, kanteluja tai oikaisuvaatimuksia päätöksistä.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000