Yksi tarjous Veikkaalan koulukiinteistöstä – Petsmon ja Kuni–Vassorin kyläkoulut laitetaan yleiseen myyntiin


Mustasaaren kunta on tarjonnut koulukiinteistöjä Veikkaalassa, Petsmossa ja Kuni‒Vassorissa paikallisille toimijoille, jotka järjestävät toimintaa tai mahdollistavat tilojen käytön kyläläisille. Määräaikaan mennessä Veikkaalan koulukiinteistöstä on saatu yksi tarjous.

Skola utifrån. Koulu ulkoapäin.

Petsmon ja Kuni‒Vassorin koulukiinteistöistä ei olla saatu tarjouksia, ja nämä kohteet laitetaan myyntiin hiihtoloman jälkeen. Kiinteistöpäällikkö Ronny Haglund jatkaa neuvotteluja Veikkaalan koulukiinteistöstä tarjouksen antaneen osapuolen kanssa.

– Prosessi etenee suunnitelmien mukaisesti, ensin tarkistetaan paikallinen kiinnostus ja sen jälkeen muut saavat tarjota. Toivon, että saamme tarjouksia muistakin kiinteistöistä, kun ne tulevat yleiseen myyntiin, sanoo Haglund.

Myyntipaikkaa ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta myynti tapahtuu luultavasti verkossa huutokauppa-periaatteella. Toivomuksena on edelleen löytää ostaja, joka järjestää toimintaa tai mahdollistaa tilojen käytön kyläläisille.

Lisää uutisia