Mustasaaren sivistyskampuksesta on jätetty hankintaoikaisuvaatimus


Yksi urakoitsijoista on jättänyt hankintaoikaisuvaatimuksen Mustasaaren sivistyskampuksesta Mustasaaren kunnalle sekä valituksen markkinaoikeuteen.

visualisering av skolcampus

Markkinaoikeus on tänään 12.5. pyytänyt Mustasaaren kunnalta vastineen, koska yksi hankinnan osapuoli on jättänyt valituksen.

Kunnan yhdyskuntarakentamisen valiokunta, joka on hankintayksikkö, antaa kunnan lausunnon markkinaoikeuteen. Oikaisuvaatimus käsitellään myös yhdyskuntarakentamisen valiokunnassa. Vielä ei ole selvää, millä aikataululla asia voidaan käsitellä.

– Voimme jo nyt todeta, että tämä vaikuttaa sivistyskampuksen rakentamisen alkamiseen. Rakentaminen ei voi alkaa ilman urakkasopimusta. Tässä vaiheessa on vielä liian aikaista sanoa, kuinka tämä vaikuttaa valmistumisen aikatauluun, toteaa kunnan tekninen johtaja Ben Antell.

Alkuperäisen aikataulun mukaan rakentamisen piti alkaa kesäkuussa.

Lisää uutisia