Haemme torimyyjiä Elly Sigfridsin torille kesäksi


Haluatko myydä jäätelöä, marjoja, pikaruokaa tai muita tuotteita Elly Sigfridsin torilla tänä kesänä? Tai haluatko avata pienen torikahvilan? Mustasaaren kunta hakee torimyyjiä kesäksi 2024!

Sommarblommor på torg

Elly Sigfridsin tori Sepänkylässä on Mustasaaren kuntakeskuksen sydän ja suosittu olohuone kaikenikäisille ihmisille. Mustasaaren kunta hakee nyt yrittäjiä, jotka haluavat myydä tuotteitaan Elly Sigfridsin torilla kesällä 2024.

Myyntituotteita voi olla monenlaisia, esimerkiksi jäätelöä, marjoja, käistöitä, pikaruokaa tai sesonkituotteita. Torille on myös mahdollista avata pieni ulkokahvila.

Myyntipaikan voi varata koko kesäkaudeksi tai kuukaudeksi, mutta on myös mahdollista varata myyntipaikan lyhyemmäksi ajaksi. Kunnalla on kiinteä hinnasto päivä-/kuukausi- ja kausivarauksille.

Myyntipaikkavaraukset: Mona Martin, mona.martin@mustasaari.fi tai +358 44 727 7323. Toivomme, että varaat myyntipaikkasi mahdollisimman nopeasti.

Voit myös olla yhteydessä elinkeinokoordinaattori Johanna Långskogiin johanna.langskog@mustasaari.fi tai +358 44 424 0300 jos haluat lisätietoja.

Lisää uutisia