Yhdistykset ja seurakunnat – tulkaa mukaan juhlimaan kunnan merkkivuotta


Arvoisat yhdistykset ja seurakunnat! Nyt tarvitsemme teidän apua, jotta saamme tehtyä tulevasta juhlavuodesta Mustasaarelle ja mustasaarelaisille kunnon kansanjuhlan.

Juhlalogo Mustasaari 675.

Millä tavoin yhdistyksenne / seurakuntanne haluaa huomioida kunnan merkkivuotta? Onko teillä kenties jo suunniteltu ensi vuodeksi tapahtuma, joka sopisi juhlavuoden juhlintaan, tai haluatteko järjestää uudenlaisen tapahtuman merkkivuoden kunniaksi?

Ottakaa yhteyttä meihin ja kertokaa suunnitelmistanne, niin sisällytämme tapahtumanne kunnan viralliseen juhlaohjelmaan. Selvitämme yhdistysten ja seurakuntien mahdollisuutta hakea kunnalta avustusta juhlavuoden tapahtumien järjestämistä varten, ja voitte luonnollisesti hakea myös säätiöiden ja rahastojen apurahoja. Lisäksi autamme teitä tapahtumien markkinoinnissa.

Yhdistysten ja seurakuntien järjestämä ohjelma voi olla monenlaista, avointen ovien tilaisuuksista isompiin tapahtumiin – teillä on vapaat kädet. Toivomme, että kaikki mustasaarelaiset tuntevat itsensä osallisiksi juhlavuoden vietossa, joten kaikentyyppiset tapahtumat ovat tervetulleita. Haluamme, että juhlavuosi nostaa esille sekä kunnan kokonaisuudessaan että kunkin kunnanosan sen omilla erikoispiirteillä ja omalla identiteetillä.

Ilmoittakaa meille suunnitelmistanne viimeistään tammikuussa

Ilmoittakaa meille viimeistään tammikuussa osoitteeseen info@mustasaari.fi, minkälaista ohjelmaa suunnittelette, niin teemme koko vuoden ohjelmasta yhteenvedon. Kaikkien yksityiskohtien ei tarvitse olla valmiina tammikuussa, vaan riittää, jos teillä on ehdotuksia ohjelmasta ja ajankohdista, niin täydennämme ohjelmaa vuoden aikana.

Odotamme innolla unohtumattoman juhlavuoden järjestämistä teidän kanssanne!

Parhain terveisin

Mustasaari 675 -työryhmä

Lisää uutisia