Tutustu Mustasaaren uusiin tontteihin Asu & Rakenna -messuilla


Mustasaaren kunta on mukana Asu & Rakenna -messuilla 16.–17.10. Botniahallissa. Esittelemme kunnan uusia tontteja ja vastaamme kysymyksiin tonteista, rakennusluvista ja varsinaisesta rakentamisesta. Esittelyssä on myös Mustasaaren ensimmäinen puukerrostalo, jota suunnitellaan Sepänkylään.

Trähöghus. puukerrostalo.

Asu & Rakenna -messuilla 16.–17.10. Botniahallissa Mustasaaren kunta esittelee kunnan uusia tontteja ja henkilökunta vastaa kysymyksiin tonteista, rakennusluvista ja varsinaisesta rakentamisesta. Elinkeinopäällikkö Henna-Maija Sumuvuori osallistuu paneelikeskusteluun puukerrostaloasumisesta Sepänkylän keskustassa.

Puukulman rakennustyöt on tarkoitus aloittaa keväällä 2022 ja talon odotetaan valmistuvan loppukesästä 2023. Talon lähtökohtana on taloudellinen, sosiaalinen ja tekninen kestävyys. Tähtäimessä on arkkitehdin suunnittelema käytännöllinen talo turvallisilla ja energiatehokkailla ratkaisuilla.

Puukerrostalo rakennetaan Wooden Network Bothnia (WNB) -hankkeen puitteissa. Wooden Network Bothnia on Mustasaaren kunnan, Fastighets Ab Korsholms bostäderin, Jake Rakennus Bygg Oy:n, Vasekin ja Pohjanmaan Expon yhteistyöhanke. Toimijat luovat yhdessä kestäviä asuntoja puusta tulevaisuuden mustasaarelaisille.

Linkki alasivulle, jossa lisätietoja Wooden Network Bothnia -hankkeesta

Mustasaaren kunnan löydät osastolta A96.

Linkki Asu & Rakenna -messujen verkkosivuille

Mustasaaren kunnan työntekijät Asu & Rakenna -messuilla 16.–17.10. Botniahallissa ovat vasemmalta Carola Backman, Anna Lundin-Pirkola, Hanna Ranto-Nyby, Michael Ek, Lena Snellman, Alexander Finne, Simon Weiner.

Carola Backman työskentelee yhdyskuntarakentamisen sihteerinä. Yhdyskuntarakentaminen käsittelee rakennushakemuksia ja muita lupahakemuksia.

Anna Lundin-Pirkola toimii yhdyskuntarakentamisen toimistosihteerinä. Anna laittaa nähtäville kunnan vireillä olevat asema- ja osayleiskaavat, pyytää lausuntoja ja ottaa vastaan mielipiteitä ja oikaisuja jotka koskevat suunnitelmia.

Kaavoitusavustaja Hanna Ranto-Nyby vastaa kysymyksiin vapaista tonteista, tonttihakemuksista sekä tonttivarauksista.

Michael Ek työskentelee johtavana rakennustarkastajana Mustasaaressa ja vastaa rakennusluvista ja päätöksistä sekä poikkeamisluvista ja suunnittelutarvikeratkaisuista.

Toimistosihteeri Leena Snellmanin työtehtäviin kuuluu kunnan kiinteistö- ja osoiterekisterin hoitaminen sekä asiakaspalvelu. Lena rekisteröi myös kaikki uudet lupahakemukset.

Rakennustarkastaja Alexander Finnen työtehtäviin kuuluu lupavalmistelu, asiakasneuvonta ja katselmukset.

Simon Weiner, kunnan maankäyttöinsinööri, vastaa kunnan tonttien jaosta. Simon vastaa kysymyksiin kunnan vapaista tonteista, tonttien varaamisesta ja ostosta tai vuokraamisesta.

Martina Bäckman työstää Mustasaaren kunnan asemakaavoja ja osayleiskaavoja. Hän puuttuu kuvasta, mutta on tavattavissa messuilla.

Lisää uutisia