Tervetuloa markkinoille Elly Sigfridsin torille 24.5.


Tervetuloa markkinoille Elly Sigfridsin torille Sepänkylään perjantaina 24.5. kello 15–19! Tarjolla on mukavaa ohjelmaa koko perheelle.

människor promenerar på torg

Yli 70 yritystä, yhdistystä ja yksityishenkilöä on paikalla esittelemässä toimintaansa ja /tai myymässä tuotteitaan.

Markkinoilla voit tehdä ostoksia ja nauttia ohjelmasta ja ruuasta sekä Elly Sigfridsin torilla että Kulttuuritalolla. Kulttuuritalolla lapset voivat kokeilla poniratsastusta sekä Hopsis bungy-trampoliinia ja esterataa, tervehtiä Aava Kertun kotitilan eläimiä ja paljon muuta. Lapset voivat myös osallistua suosittuun Minijuoksuun. Minijuoksu on juoksukilpailu alle 10-vuotialle lapsille. Kaikki osallistujat saavat mitalin.

Torilavalla on luvassa musiikki- ja tanssiesityksiä, puhallinorkesterimusiikista brasilialaiseen karnevaalisambaan.

Myös Mustasaaren kunta on paikalla markkinoilla. Voit muun muassa tavata etsiviä nuorisotyöntekijöitämme, saada lisätietoa kesällä avautuvasta Mustasaaren uimahallista ja tutustua kunnan sivistyspalveluihin.

Markkina-alueen kartta

Karta över marknadsområde

Tämä on jo kolmas vuosi kun Mustasaaren kunta järjestää markkinat Elly Sigfridsin torilla. Vuonna 2023 markkinat houkutteli arviolta noin 700 kävijää.

Mustasaarentie on suljettu yleiseltä liikenteeltä perjantaina 24.5 kello 12-20 Keskustien ympyrästä Olavintien risteykseen. Liikenne ohjataan Niittylähteentien kautta.

Tutustu ohjelmaan.

Lisää uutisia