Varaa toripaikka markkinoille Elly Sigfridsin torilla 24.5.


Mustasaaren kunta järjestää markkinat Elly Sigfridsin torilla Sepänkylässä perjantaina 24.5. kello 15-19. Maksuttomat toripaikat ovat nyt varattavissa!

marknadsaffisch

Yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille on tarjolla maksuttomat toripaikat, joissa voi esitellä ja markkinoida toimintaansa sekä myydä tuotteitaan. Myyntipisteitä on torilla ja Mustasaarentien varrella. Kulttuuritalon pihassa on ohjelmaa lapsiperheille ja puutarhasta kiinnostuneille.

Tarjolla on rajattu määrä toripaikkoja, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian. Viimeinen ilmoittautumispäivä toripaikoille on 13.5. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Kunnan tavoitteena on järjestää iloinen ja positiivinen kansanjuhla, joka houkuttelee satoja ihmisiä Elly Sigfridsin torille. Vuoden 2023 markkinoilla oli 60 näytteilleasettajaa ja arviolta 600-700 kävijää.

Lisää uutisia