Kunta tiedottaa asukkaille häiriöistä tekstiviestitse


Mustasaaren asukkaat saavat nyt vesihuoltolaitoksen ja teknisten palveluiden häiriöviestit suoraan matkapuhelimeensa. Asukkaiden, joiden puhelinnumero on salainen, täytyy rekisteröityä erikseen saadakseen häiriöviestit.

händer som håller i mobiltelefon

Uuden tekstiviestipalvelun avulla kunta pystyy nopeasti ja sujuvasti tavoittamaan asiakkaansa tietyllä alueella, jolla on esimerkiksi vesikatko, tietöitä tai häiriöitä teiden ylläpidossa.

Häiriöviestit lähetetään automaattisesti Mustasaaressa asuville yli 16-vuotiaille, joiden puhelinnumerot ja osoitteet ovat julkisia. Yhteystiedot haetaan väestö- ja puhelinrekistereistä.

Asukkaiden, joiden puhelinnumero ei ole julkinen, täytyy rekisteröityä erikseen häiriöviestien tilaamiseksi. Sama koskee heitä, jotka haluavat tilata kesämökkiosoitettaan koskevia häiriöviestejä tai asuvat vuokralla. Voi myös rekisteröidä useamman kuin yhden osoitteen, esimerkiksi työpaikan tai lähiomaisen osoitteen. Tekstiviestipalvelu on maksuton käyttäjälle.

– Vesihuoltolaitos ja tekniset palvelut toivovat, että moni rekisteröityy. On paljon tehokkaampaa toimittaa häiriöviestejä suoraan asiakkaille, joita tieto koskee, kuin yrittää tavoittaa kohderyhmää uutismedioiden tai sosiaalisen median kautta, vesihuoltopäällikkö Andreas Granholm toteaa.

Mustasaaren kunnan verkkosivuilta löytyy nyt myös häiriökartta, johon vesihuoltolaitos ja tekniset palvelut voivat syöttää tietoja suunnitelluista katkoksista, äkillisistä häiriöistä, kunnossapitotöistä ynnä muusta.

Rekisteröintimahdollisuus ja häiriökartta löytyvät samalta sivulta kunnan verkkosivuilla:

https://mustasaari.fi/asuminen-ja-yhteiskunta/vesihuoltolaitos/hairiotiedotteet

Lisää uutisia