Vuoden yrittäjä Mustasaaressa on Granholms Grönsaker


Mustasaaren vuoden yrittäjiksi on valittu Rebecca ja Tony Granholm. He pyörittävät Petsmossa perheyritystä Granholms Grönsaker Ab.

Kvinna och man i trädgårdsland.

Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus vihannesten viljelystä teollisuuden, suurkeittiöiden ja kauppojen tarpeisiin. Yrittäjät viljelevät itse 40 hehtaarin alaa ja toimivat välittäjinä vielä noin 100 hehtaarin alalla lähialueella.

Yrittäjät ovat rakentaneet menestyvän yrityksen, jolla on merkittävä markkinaosuus Suomessa ja joka myy vihanneksia myös vientiin. Yrityksen taloudellinen kehitys on ollut positiivista, ja yrittäjät ovat panostaneet toiminnan laajentamiseen ja investoineet suurempiin toimitiloihin.

Mustasaaressa on valittu vuoden yrittäjä vuodesta 2015 alkaen Mustasaaren kunnan ja Mustasaaren Yrittäjät ry:n yhteistyönä. Yrittäjät palkitaan lauantaina 4.11. Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n perinteisessä yrittäjäjuhlassa.

Lisätietoa yrityksestä löytyy verkkosivuilta granholmsgronsaker.fi.

Kuva: Robert Bamm

Suomen Yrittäjien Suurristi Mikael Fredmanille

Myös mustasaarelaisyrittäjä ja kunnallispoliitikko Mikael Fredman palkittiin yrittäjäjuhlassa 4.11.

Suomen Yrittäjien hallitus myönsi Yrittäjien Suurristin numero 324 Fredmanille.

Suurristi on Suomen Yrittäjien korkein mahdollinen kunniamerkki.

Yrittäjäristin suurristi on huomionosoitus henkilölle, joka yksityisenä yrittäjänä tai yksityisen yrittäjyyden edistäjänä on erityisen ansioitunut tai omalla panoksellaan vaikuttanut merkittävästi Suomen Yrittäjien tai sen jäsenjärjestöjen luottamustehtävissä tai osallistunut yhteiskunnallisiin luottamustehtäviin vähintään maakuntatasolla edistäen niissä yksityistä yrittäjyyttä.

Lisää uutisia