Mustasaaren kekkerit järjestetään 18.11. – ilmoita yhdistyksesi tai yrityksesi mukaan nyt!


Lauantaina 18.11 on vuorossa Mustasaaren kekkerit Botniahallissa –kunnan juhlavuoden kohokohta. Yhdistykset ja yritykset: Ilmoittautukaa mukaan viimeistään 26.9!

Mustasaaren kekkerit-juliste

Tänä vuonna on kulunut 675 vuotta siitä, kun Mustasaari mainittiin ensimmäisen kerran virallisessa tekstissä, ja 50 vuotta nykymuotoisen Mustasaaren kunnan syntymästä.

Juhlavuoden päätapahtuma Mustasaaren kekkerit järjestetään Botniahallissa lauantaina 18.11. kello 10-15. Ohjelmassa on muun muassa:

  • messut, joissa paikalliset yhdistykset ja yritykset saavat esittäytyä ja markkinoida toimintaansa
  • ruokatori, jossa on tarjolla paikallisia herkkuja
  • Hopsis ja muuta ohjelmaa lapsille
  • musikkiesityksiä – lavalla m.m Månskensbonden ja Korsholmsgillet
  • ilmainen juhlavuosileivos ja kahvi 675 ensimmäiselle kävijälle

Tapahtuman juontajina toimivat muun muassa BUU­-klubbenista tuttu Jonathan ”Jontti” Granbacka ja työ-­ ja elinkeinotoimiston TE-­liven juontaja Jasmin Granholm.

Mustasaaren kekkerit on loistava mahdollisuus paikallisille yhdistyksille ja yrityksille esittäytyä ja markkinoida toimintaansa mustasaarelaisille ja lähiseudun asukkaille. Kunnan tavoitteena on järjestää iloinen kansanjuhla, johon odotetaan tuhansia kävijöitä.

Yhdistykset ja yritykset saavat tulla esittelemään toimintaansa maksutta​​. Ilmoita yhdistyksesi tai yrityksesi mukaan viimeistään 26.9!

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen, josta löytyy lisätietoa näytteilleasettajille.

Tervetuloa mukaan!

Lisää uutisia