Kutsu vuorovaikutukseen


Valtatie 3 välillä Helsingby – Laihia, Mustasaari, Laihia, yleissuunnitelma. Vuorovaikutustilaisuus 9.10. (suomeksi) ja 10.10. (ruotsiksi). Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille, muille tienkäyttäjille ja hankkeesta kiinnostuneille. Yleissuunnitelmaluonnokseen voi tutustua hankkeen verkkosivuilla 4.10.2023 alkaen.

yellow and black heavy equipment on snow covered ground during daytime

Valtatie 3 välillä Helsingby – Laihia, Mustasaari, Laihia, yleissuunnitelma.

Vuorovaikutustilaisuus 9.10. (suomeksi) ja 10.10. (ruotsiksi).

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille, muille tienkäyttäjille ja hankkeesta kiinnostuneille. Yleissuunnitelmaluonnokseen voi tutustua hankkeen verkkosivuilla 4.10.2023 alkaen.

Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisää uutisia