Korsholms gymnasiumin laajennus sai aloitusluvan


Kunnanhallitus myönsi aloitusluvan Korsholms gymnasiumin laajennuksen investointihankkeelle kokouksessaan 11.9. Rakentaminen alkaa suunnitelmien mukaan lokakuussa ja laajennuksen tulee olla valmis kesällä 2024.

Skolbyggnad

Kunnan ruotsinkielisen lukion laajennukseen sisältyy neljä luokkahuonetta, ryhmähuone, kaksi työtilaa, wc-tilat ja tekniset tilat, yhteensä 435 m². Myös nykyiseen rakennukseen ja ulkoalueisiin tehdään muutoksia, näihin sisältyy putkituksia ja kaapelikaivantotöitä.

Yhdyskuntarakentamisen valiokunta valitsi edellisessä kokouksessaan Korsholms gymnasiumin laajennuksen urakoitsijaksi Ab Byggtjänst H-E Storlund Oy:n, joka oli jättänyt kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen.

Yhdyskuntarakentamisen valiokunnan investointitalousarviossa 2023 on 1 400 000 euron määräraha laajennuksen suunnittelua ja rakentamista varten.

Lisää uutisia