Vesijohdon kunnostus Tallbackenin alueella Sulvalla


Viikolla 33 alkaa vesi- ja viemärijohtojen saneeraaminen Tallbackenin alueella Sulvalla.

Många rör ovanpå varandra. Monta putkea kasassa.

Työt tehdään Näsintien ja Kirkkopolun varrella sekä Himisbackantien eteläpuolella (pellolla) kunnan laatimien suunnitelmien mukaisesti. Kunta tekee samanaikaisesti kunnostustöitä alueen vesi- ja viemärilinjojen varrella.

J-P Revahl toimii pääurakoitsijana.

Saneeraustyöt voivat aiheuttaa jonkin verran häiriötä arkiliikenteessä, mikä saattaa johtaa siihen, että asukkaat joutuvat jonkin aikaa ajamaan mahdollisesti kiinteistölleen eri suunnasta kuin normaalisti, mutta saavutettavuus kiinteistöille kuitenkin varmistetaan. Pihaliikenteessä voi esiintyä häiriöitä vain lyhyen aikaa. Tällaisissa tapauksissa asukkaille ilmoitetaan tästä erikseen etukäteen.

Projekti alkaa elokuun puolivälissä. Hanke valmistuu kokonaisuudessaan lokakuun lopussa 2023.

Michael Sandelin toimii hankkeen vastaavana työnjohtajana Revahlin puolelta. Yhteystiedot: michael@revahl.fi, 050-321 8440

Mats Lall toimii projektipäällikkönä Mustasaaren kunnalta. Yhteystiedot: mats.lall@mustasaari.fi, 050-696 13.

Linkki liikenteenohjaussuunnitelmaan.

Lisää uutisia