Yrittäjille tarjolla tapahtumarikas syksy


Mustasaaren yrittäjille on tarjolla tapahtumarikas syksy. Tapahtumamme alkavat syyskuussa yrittäjälounaalla, yrittäjäjuhlilla sekä verotuksen teema-illalla. Tervetuloa mukaan!

Människor runt bord

Syyskausi alkaa mukavalla yrittäjäaamiaisella Hotel Valloniassa 5.9, yrittäjäpäivän kunniaksi.
Mustasaaren kunta tarjoaa aamiaisen kaikille etukäteen ilmoittautuneille!

Teemailta verotuksesta 13.9.

Syksyn ensimmäinen teemailta tehdään yhteistyössä Veronmaksajain Keskusliiton Vaasan seudun paikallisyhdistyksen kanssa, jossa verojuristi Johnny Örnberg kertoo suomeksi eri yritysmuodoista verotuksessa.
Christoffer Granholm Ernst & Youngista sekä Kjell Nydahl Vasekista luennoivat ruotsiksi verotuksesta yrityksen myynnin ja sukupolvenvaihdoksen yhteydessä.

Syksyn ensimmäinen yrittäjälounas 14.9.

Syksyn ensimmäinen yrittäjälounas järjestetään 14.9. Tesses café-ravintolassa.

Teemana on URA-askel. Vaasan Setlementin URA-askel on Pohjanmaan TE-toimiston ja Vaasan kaupungin yhdessä rahoittama työllistämisprojekti.

Projekti on tarkoitettu Vaasassa ja Vaasan lähikunnissa asuville TE-toimiston työnhakijoille, jotka ovat etsineet työtä yli puoli vuotta ja tarvitsevat tukea oman tilanteensa selvittämiseen.

Palvelu on tarkoitettu sekä työnhakijoille että työnantajille ja palvelu on maksutonta.

Sirpa Koivula, projektipäällikkö, kertoo hankkeesta ja hankkeen tuomista eduista. mukana lounaalla myös hankkeen yöhönvalmentajat Veera Wainio, Johanna Rauhala ja Sinikka Jalonen.

Syksyn muut lounaspäivämäärät ovat 12.10., 9.11., ja 12.12. Tarjoamme lounaat kaikille etukäteen ilmoittautuneille!

Yrittäjäjuhla 15.9.

Jatkamme juhlavuodenviettoa yrittäjäjuhlalla Berny’s -ravintolassa 15.9. kello 19.
Mustasaaren kunnan elinkeinoneuvosto tarjoaa kolmen ruokalajin illallisen tervetuliaismaljoineen.
Jokainen maksaa itse omat juomat. Paikkoja on 150 ja ilmoittautuminen on sitova. Paikat on tarkoitettu Mustasaaressa rekisteröityneille yrittäjille tai heille, jolla on yritystoimintaa Mustasaaressa.

Lisätietoa kaikista yrittäjätapahtumista sekä ilmoittautumislinkkejä tapahtumiin löytyy elinkeinosivuiltamme.

– On luvassa tapahtumarikas syksy. Yrittäjätapahtumamme ovat olleet erittäin suosittuja tänä vuonna ja toivon, että yrittäjät osallistuvat yhtä ahkerasti tapahtumiimme myös jatkossa. Tapahtumamme ovat, paitsi infotilaisuuksia, myös erinomaisia mahdollisuuksia tavata muita yrittäjiä ja vahvistaa verkostoja, sanoo kunnan elinkeinokoordinaattori Johanna Långskog.

Mustasaaren kunnan tavoitteena on olla Suomen yritysmyönteisin kunta, ja työskentelemme aktiivisesti tavoitteen saavuttamiseksi. Kunta haluaa tarjota yrityksille parhaat mahdolliset toimintaedellytykset.

Lisää uutisia