Markkinat Elly Sigfridsin torilla tarjoavat ohjelmaa kaikenikäisille


Perjantaina 12 toukokuuta järjestetään markkinat Elly Sigfridsin torilla Sepänkylässä. Yli 40 myyjää ja näytteilleasettajaa ovat mukana ja ohjelmaa löytyy kaikenikäisille.

illustration

Markkinoilla järjestetään ohjelmaa sekä Elly Sigfridsin torilla että Kulttuuritalolla.

– Markkinat on kaikille avoin tapahtuma, ja toivomme mukavaa yhdessäoloa ja hyvää tunnelmaa, sanoo vapaa-aikapäällikkö Mikael Österberg.

Elly Sigfridsin torilla on luvassa torimyyntiä: ruokaa, leivonnaisia, käsitöitä ym. Yhdistykset ovat paikalla kertomassa toiminnastaan ja luvassa on myös musiikkia: Korsholmsgillet, Olli Orrenmaa ja Stämmbandet astuvat lavalle. Sen lisäksi pop-up hyötykäyttöasema Mikromossen on paikalla.

Nuorille tarkoittetuja ohjelmanumeroita ovat m.m skeittitemppuja ja koripallokilpailu. Nuorisotalo Ziti on myös auki koko illan.

Kulttuuritalolla on tarjolla m.m virtuaalisia opastuksia, kuorolaulua sekä Omställning Österbotten-yhdistyksen järjestämä taimienvaihtoilta.

Kulttuuritalon kahvila on auki kello 16-19 ja Mustasaaren juhlavuosileivos on tarjolla erikoishintaan markkinapäivän kunniaksi.

Poniratsastusta, pomppulinna ja katujuoksu

Lapsille järjestetään myös paljon kivaa ohjelmaa Kulttuuritalolla: m.m ilmaista poniratsastusta, Hopsis pomppulinna sekä askartelua Kulttuuritalon aulassa.

Mustasaaren kunnan liikuntapalvelut järjestävät Katujuoksun Sepänkylässä yhteistyössä IF 5-yhdistyksen kanssa ja alle 10 vuotiaille lapsille järjestetään Minijuoksu jossa kaikki palkitaan mitalilla.

Pyydämme huomioimaan, että Mustasaarentie on suljettu yleiseltä liikenteeltä perjantaina 12.5 kello 14-21 Keskustien ympyrästä Olavintien risteykseen. Liikenne ohjataan Niittylähteentien kautta.

Voit tutustua koko markkinaohjelmaan sekä näytteilleasettajiin linkistä.

Liftin bussilla numero 6 pääsee nopeasti ja helposti Vaskiluodosta ja Vaasan keskustasta suoraan Sepänkylään. Linkki bussiaikatauluihin.

Markkinat Elly Sigfridsin torilla on yksi Mustasaaren kunnan juhlavuoden päätapahtumista. Mustasaaren kunta juhlii tänä vuonna sekä 675- että 50-vuotisjuhlavuotta.

Lisää uutisia