ELY-keskus järjestää tiedotustilaisuudet valtatien 3 tiesuunnitelmasta


Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on laatimassa valtatien 3 tiesuunnitelmaa välille Helsingby–Laihia. ELY-keskus järjestää yleisölle ja kuntien luottamushenkilöille kaksi tiedotustilaisuutta, yhden Laihialla ja yhden Mustasaaressa.

Tiedotustilaisuus Laihialla järjestetään maanantaina 27.3 Laihian Keskuskoulun ruokasalissa (Länsitie 62). Toinen tiedotustilaisuus järjestetään tiistaina 28.3 Helsingby skolan liikuntasalissa (Puntaistentie 52, Helsingby). Molemmat tiedotustilaisuudet on jaettu kahteen osaan. Tiesuunnitelma esitellään ensin kunnan luottamushenkilöille klo 17.00–18.00 ja sen jälkeen yleisölle klo 18.30–20.00.

Laihialla tiedotustilaisuuden pääkielenä on suomi ja Mustasaaressa tiedotustilaisuuden pääkielenä on ruotsi. Osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista.

Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin sekä esittää niistä mielipiteensä. Suunnitelmaluonnoksiin voi tutustua etukäteen tästä linkistä.

Kuva: Ramboll

Lisää uutisia