Näyttely: Tekstiilitaiteilija Moa Cederberg, Arte Mare


Tekstiilitaiteilja Moa Cederbergin näyttely Overview on nähtävissä galleria Arte Maressa Raippaluodossa 4.3-26.4.2023.

Utställningsplansch

Moa Cederbergin työt liikkuvat perinteisten tekstiilikäsityötekniikoiden ja muiden ilmaisumuotojen välimaastossa. Näyttelyssä ”Overview” sekoitetaan teoksia sekä tuoreesta että vanhemmasta tuotannosta. Yhdessä ne muodostavat yleiskatsauksen siitä, miten Cederbergin ajatukset identiteetistä ja yhteenkuuluvuudesta ovat muuttuneet vuosien varrella. Kaikki teokset koskettavat tavalla tai toisella jotakin näistä teemoista.

Taiteilijasta:

Moa Cederberg on vaasalainen, Yrkeshögskola Noviasta valmistunut tekstiilitaiteilija. Hän on myös opiskellut tekstiilitaidetta Nyckelviksskolanissa Tukholmassa.

Hänen teoksiaan on ollut esillä mm Vaasan taidehallissa sekä Kuntsin nykytaiteen museossa. Hän on ollut lukuisia kertoja residenssitaiteilijana niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hänelle myönnettiin Stina Krooksin säätiön stipendi 2020. Hän on myös toiminut Yrkeshögskola Novialla opettajana.

Lisää uutisia