Mustasaaren kunta rekrytoi henkilökuntaa varhaiskasvatukseen ja kouluihin – lähes 70 työpaikkaa haettavana


Mustasaaren kunta hakee henkilökuntaa varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen syyslukukaudelle. Haettavana on yhteensä lähes 70 työpaikkaa, sekä vakituisia työpaikkoja että sijaisuuksia.

dagisbarn ute på vintern.

Kunta hakee parhaillaan varhaiskasvatukseen 16 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 20 lastenhoitajaa. Työntekijöitä haetaan sekä suomenkieliselle että ruotsinkieliselle puolelle. Lisäksi kunta rekrytoi varhaiskasvatuksen sosionomeja, kiertäviä lastenhoitajia, päiväkotiapulaisia sekä perhepäivähoitajia.

–  Rekrytoimme saman määrän henkilökuntaa kuin yleensä syyslukukaudelle, sanoo Anna Törnroos-Mård, varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen päällikkö.

Lasten kehityksen ja oppimisen seuraaminen tuo iloa. Se on suurin palkinto varhaiskasvatuksen työssä, sanoo Anna Törnroos-Mård, varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen päällikkö.

Tarjolla innostava työympäristö ja luonnonläheisyys

Mustasaaren kunnan varhaiskasvatuksessa on meneillään useita hankkeita, joiden tavoitteena on lisätä sekä lasten että henkilökunnan hyvinvointia.

– Suunnitelmissa on muun muassa pilottihanke Koivulahdessa, jossa kokeiltaisiin varhaiskasvatuksen ryhmäkokojen pienentämistä. Pidemmän aikavälin tavoitteena on, että ryhmäkokoja pienennetään koko kunnassa, sanoo Törnroos-Mård.

Varhaiskasvatuksessa tehdään myös paljon työtä johtamisen parissa henkilökunnan tukemiseksi.

– Yksi Mustasaaren eduista on myös se, että luonto on lähellä. Ulkopedagogiikka on tärkeä osa varhaiskasvatusta ympäri kuntaa, Törnroos-Mård sanoo.

Tästä vuodesta alkaen Mustasaaren kunta tarjoaa monien muiden kuntien tavoin työvaatteet varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilökunnalle.

Useita työpaikkoja tarjolla opettajille

Kunta rekrytoi perusopetukseen luokanopettajia, tuntiopettajia, erityisopettajia ja lehtoreita. Lisää työpaikkoja (määräaikaisia) julistetaan haettaviksi tulevien viikkojen aikana. Kunta toivoo paljon hakijoita avoinna oleviin tehtäviin.

­­– Tarjoamme henkilökunnalle monipuolisia mahdollisuuksia täydennyskoulutukseen.  Olemme myös panostaneet rehtoreiden tukemiseen sekä palkanneet koulukoutseja, jotka työskentelevät lähellä oppilaita, kertoo opetuspäällikkö Linda Felixson.

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen työpaikkojen viimeinen hakupäivä on 8.3. Lisätietoa työpaikoista löytyy Kuntarekrystä. Linkki työpaikkailmoituksiin.

Lisää uutisia