Nyt Mustasaaressa pääsee hiihtämään ja luistelemaan


Hiihto- ja luistelukausi on avattu ja Mustasaari tarjoaa hienot mahdollisuudet hiihtämiseen ja luisteluun.

Mustasaaren urheilupuiston hiihtolatu Botniahallin lähellä on nyt avattu sekä vapaan että perinteisen tyylin hiihtäjille. Ajankohtaista latutilannetta voi seurata karttasovelluksesta. Mustasaaren urheilupuiston hiihtolatu on ainoa kunnan ylläpitämä latu, mutta sen lisäksi ympäri kuntaa on kymmenen yhdistysten ylläpitämää hiihtolatua. Niistä löytyy ajankohtaista tietoa joko Latutilanne-sovelluksesta tai yhdistysten sosiaalisen median tileiltä.

Tämän linkin kautta löytyy lisätietoa hiihtoladuista Mustasaaressa.

Käveleminen ja koirien ulkoiluttaminen hiihtoladuilla on kielletty

Kunta muistuttaa, että ladut on tarkoitettu ainoastaan hiihtäjille. Käveleminen ja koirien ulkoiluttaminen kunnan hiihtoladuilla on kielletty.

Myös kaukalot ja luistelukentät on avattu. Kunta ylläpitää kuutta pääkaukaloa, jotka sijaitsevat Sepänkylässä, Karperössä, Helsingbyssä, Raippaluodossa, Koivulahdessa ja Sulvassa. Lisäksi kunnassa on koulujen ja päiväkotien yhteydessä useita luistelukenttiä.
Pienempiä kaukaloita on Tuovilassa, Västerhankmossa, Veikkaalassa, Björköbyssä, Norra Vallgrundissa ja Tölbyssä.

Tämän linkin kautta löytyy lisätietoa kaukaloista ja luistelukentistä Mustasaaressa.

Lisää uutisia