Kyläbussin uusi aikataulu 2023


Kyläbussilla on uusi aikataulu 2023.

Voit tutustua uuteen aikatauluun tämän linkin kautta. Kyläbussi on Mustasaaren kunnan asukkailleen tarjoama palvelu. Kyläbussi on tarkoitettu helpottamaan kaikkien kunnan asukkaiden arkea. Bussin voi tilata kotiovelle soittamalla kyläbussin tilausnumeroon 050 573 3142 päivää ennen haluttua matkaa. Hinta on vain 2,50 euroa/suunta. Koska kyläbussi noutaa kotiovelta, saavat lapsiperheet, liikuntarajoitteiset ja vanhukset sekä esimerkiksi ihmiset painavien ostoskassien kanssa lisäapua.

Kyläbussia liikennöi Mustasaarelaisyritys Tages Taxi och biluthyrning ky. Yrityksen minibussi ajaa säännöllisesti tietyistä kylistä Sepänkylään ja Vaasaan, viittä eri reittä pitkin. Aikataulut ovat väljiä ja suuntaa antavia, asiakkaiden toiveita kuunnellaan. Voit nousta kyytiin, tai pois kyydistä, missä kohdassa reittiä vain.

Lisää uutisia