Asemakaavatie Långnäsinmutka Karperössä rakennetaan


Asemakaavatie Långnäsinmutka on parhaillaan rakennettavana Svedjeback 2 -asemakaava-alueella Karperössä.

Grävskopa på väg.

Urakkaan sisältyy kunnallistekniikan ja tievalaistuksen rakentaminen. Tien varrelle rakennetaan viisi pientalotonttia. Hankkeen tulee olla valmis joulukuun 2022 ensimmäisen viikon aikana, lukuunottamatta lopputöitä, joiden tulee olla valmiit toukokuun 2023 loppuun mennessä.

Uuden asemakaava-alueen vesi- ja viemärijohdot asennetaan hevoshaan vierelle ja liitetään olemassa olevaan vesi- ja viemäriverkkoon. Tievalaistus rakennetaan myös Långnäsintien varrelle niin, että tievalaistus tulee koko alueelle grillistä Jungsundintielle.

Maarakennusurakoitsija on J-P Revahl Oy. Yrityksen yhteyshenkilö työmaalla on DI Michael Sandelin, puh. 050 321 8440. Mustasaaren kunnan hankevalvoja on insinööri Kim Ehrs.

Lisää uutisia