Mustasaaren kunta onnittelee Vilpeä valtakunnallisesta yrittäjäpalkinnosta


Mustasaaren kunta onnittelee lämpimästi Vilpeä valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon johdosta. Palkinto on hieno tunnustus yritykselle ja kunnalle, sanoo kunnanjohtaja Rurik Ahlberg.

Pristagare på scen

Mustasaaren kunta on iloisena ja ylpeänä ottanut vastaan uutisen valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon myöntämisestä Vilpelle, joka valmistaa ilmanvaihto- ja kattotarvikkeita Mustasaaressa.

– Vilpe on aina uskonut tulevaisuuteen, myös huonompina aikoina. Yritys panostaa jatkuvaan kehitykseen ja tekee monta asiaa eri tavalla. Kunnalle Vilpe on unelmayritys, Rurik Ahlberg sanoo.

Mustasaaren tavoite on olla maan yrittäjämyönteisin kunta, ja kunta on tehnyt paljon työtä sen eteen viime aikoina. On hieno tunnustus myös kunnalle, että yrittäjäpalkinto myönnetään mustasaarelaisyritykselle, Ahlberg sanoo.

–  On hienoa, että Vilpe on halunnut kasvaa paikkakunnalla, ja olen iloinen siitä, että kunta on voinut auttaa yritystä kasvamaan, muun muassa maankäytön suunnittelulla.

Kunta tarvitsee menestyviä yrityksiä kuten Vilpe

Myös elinkeinopäällikkö Matias Båsk iloitsee siitä, että yrittäjäpalkinto myönnetään tänä vuonna Vilpelle, jolla on pääkonttori ja tuotanto Lintuvuorella Sepänkylässä.

–  Meidän näkökulmasta on erittäin positiivista, että Suomen Yrittäjät huomioi yrityksen, joka on rakentanut toimintaansa Lintuvuorella alusta asti, tehnyt isoja investointeja ja työllistää monta ihmistä Mustasaaressa.

Kunta tarvitsee menestyviä yrityksiä kuten Vilpe ja on iloinen niistä, Båsk sanoo.

Kunnan puolesta ollaan iloisia ja kiitollisia myös siitä, että Vilpe osallistuu aktiivisesti kunnan yritystapahtumiin ja kertoo muille yrityksille toiminnastaan ja tulevaisuudensuunnitelmistaan.

– Muut yritykset arvostavat sitä, ja toivomme, että Vilpe jatkaa samalla tavalla, Båsk sanoo.

Palkinnot jaettiin Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien juhlagaalassa

Palkinnot jaetttiin Tampereella 22.10. Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien juhlagaalassa, ja sen vastaanotti Vilpen puolesta Eero Saikkonen. Vilpen lisäksi muita palkittavia olivat Eurajoen Romu ja Norrhydro. Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon myöntävät Suomen Yrittäjät ja Fennia.

Tästä voit lukea lisää palkinnoista.

Kuva: Emil Bobyrev

Lisää uutisia