Lahjoita ylimääräiset talvivaatteesi ripustamalla ne Ystävällisyyden seinälle


Omistatko takin, jolle ei ole enää käyttöä? Nyt sinulla on mahdollisuus antaa se jollekin, jolla on sille tarvetta.

Snällhetens vägg /Wall of Kindness

1-14.11.2022 välisenä aikana Mustasaaren asukkailla on mahdollisuus lahjoittaa takkeja/talvikenkiä/päähineitä ja käsineitä ripustamalla ne uudelle ”ystävällisyyden seinälle” Sepänkylässä sijaitsevalle Elly Sigfridsin torille. Seinältä saa myös vapaasti ottaa itselleen mitä tarvitsee.

Wall of Kindness-aloite sai alkunsa talvella 2015 Iranissa, ja ilmiö on siitä asti levinnyt maailmanlaajuisesti, myös meille Mustasaareen. Aloitteen tekijänä Mustasaaressa on Mustasaaren Folkhälsan tukenaan Mustasaaren kunta. Projekti on saanut täällä nimekseen Wall of Kindness/Vänlighetens vägg/Ystävällisyyden seinä.

Vaatteiden kierrättäminen on ympäristöystävällistä ja taloudellisesti kannattavaa

Kyse on yhteisestä panostuksesta ja huolenpidosta lähimmäisiämme kohtaan. Sinä, joka haluat antaa tukesi, voit ripustaa takin ystävällisyyden seinälle. Toivon mukaan takki löytää uuden, iloisen omistajansa.

Folkhälsan ja Mustasaaren kunta kiittävät avustasi.

– Suuri määrä apua ja tukea saa aikaan paljon. Ystävällisyyden seinän avulla haluamme myös myötävaikuttaa paremman, turvallisemman ja kestävämmän ympäristön saavuttamiseksi. Vaatteiden kierrättäminen on sekä ympäristöystävällistä että taloudellisesti kannattavaa, joten aloite on hyvinkin ajankohtainen, sanoo Mustasaaren Folkhälsanin toiminnanjohtaja Susanne West.

Ystävällisyyden seinä saapui Mustasaareen ensimmäisen kerran viime vuonna.

Lisää uutisia