Kiipeilyä, elokuvailta ja pizzan leivontaa – Mustasaaren syyslomaohjelma tarjoaa jokaiselle jotakin


Syyslomalla 19.–21.10. Mustasaaressa järjestetään paljon kivaa ohjelmaa lapsille ja nuorille. Ohjelmassa on muun muassa kiipeilyä, keilailua ja elokuvanäytöksiä. Luvassa on myös retki Duudsonit Activity Parkiin Seinäjoelle.

Kunnan vapaa-aikaosasto järjestää ohjelmaa lapsille ja nuorille kaikkina syyslomapäivinä. Maksutonta toimintaa on paljon eikä kaikkeen vaadita ilmoittautumista, mutta kiipeily, keilailu ja retki Duudsonit Activity Parkiin ovat maksullisia ja paikkoja on rajoitetusti, joten niihin kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Osa toiminnasta järjestetään yhteistyössä paikallisten yhdistysten kanssa.

Tärkeää, että lapsille on toimintaa koulujen lomien aikana

Vapaa-aikaosastolla ollaan iloisia siitä, että syyslomaohjelmaa saadaan tänä vuonna taas järjestää normaalisti. Koronapandemia rajoitti parin vuoden ajan myös syyslomatoimintaa.

On tärkeää, että koulujen lomien aikana järjestetään ohjelmaa, toteaa vapaa-aikapäällikkö Mikael Österberg.

– Lapsilla on lomaa mutta vanhemmilla välttämättä ei. Silloin pitää olla lapsille toimintaa ja tekemistä.

Popkornia

Ohjelmaa keskiviikkona 19.10

Kokeile kiipeilyä Wasa UP:issa kello 13–15. Kiipeily maksaa 10 euroa ja on tarkoitettu 4-luokkalaisille ja sitä vanhemmille.

Keilailua Vaasan keilahallissa kello 13–15. Maksu: 7 euroa.

Vaatteidenvaihtoilta Senioripisteellä Sepänkylässä kello 17.30–19. Tuo tarpeettomat vaatteesi ja asusteesi ja löydä tilalle ”uutuuksia”.

Pulsenin nuorisotila Sulvalla on auki kello17-21. Halukkaille makeiden ja suolaisten kuppikakkujen leivontaa.

Ohjelmaa torstaina 20.10

Retki Duudsonit Activity Parkiin Seinäjoelle. Retkimaksu on 30 euroa (bussi, sisäänpääsy sekä sukat). Ikäraja: Vuonna 2010 syntyneet ilman aikuisen seuraa.

Pyöräilytapahtuma Karperössä koko perheelle kello 18–20. Valittavana on kaksi reittiä, 3 km tai 7 km.

Kuukauden pohjoismainen elokuva Kulttuuritalolla: Lasse – Operaatio juhannus midsommar[PEA2] , kello 18–20.

Ohjelmaa perjantaina 21.10

Salibandyturnaus Korsholms högstadiumin liikuntasalissa kello 12–18. Turnaus on tarkoitettu 4 – 6-luokkalaisille pelaajille, joilla ei ole lisenssiä. Maksu on 30 euroa /joukkue ja kaikki osallistujat saavat pienen lahjan. Osallistujien kesken arvotaan lahjakortteja.

Syyslomaleffa lapsille Kulttuuritalolla. Elokuva Hurja Jengi näytetään ruotsiksi kello 13 ja suomeksi kello 15. 9-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat tulla ilman aikuisen seuraa.

Nuorten ilta UF Havsbandetilla Södra Vallgrundissa kello 18–21. Voit valmistaa itsellesi pizzan tai tehdä painatuksen t-paitaan tai kangaskassiin. Illan aikana voi myös suorittaa kondomiajokortin.

Syysbingo ja maksutonta kuntosaliharjoittelua koko viikon

Koko syyslomaviikon aikana on myös mahdollisuus osallistua liikkumisaiheiseen syysbingoon kunnan alueella.

Kuntosali 8 Gym Koivulahdessa tarjoaa koko viikon ajan 13-18-vuotiaille mahdollisuuden treenata salilla maksutta.

Osoitteessa vapaa-aika.mustasaari.fi löytyy lisätietoja syyslomaohjelmasta. Verkkosivulla voi myös ilmoittautua kaikkeen ohjelmaan, johon pitää ilmoittautua etukäteen.

Vapaa-aikaosasto ottaa mielellään vastaan vinkkejä ja toiveita tulevasta lomatoiminnasta. Toiveita saa myös esittää siitä, missä päin kuntaa ohjelmaa voitaisiin järjestää.


Lisää uutisia