Liftin toiminnan aloitus 1.7. tuo enemmän bussivuoroja


Mustasaaren kunnan ja Vaasan kaupungin uusi alueellinen joukkoliikenne Lifti aloittaa toimintansa 1.7.

Tre personer framför en rosa buss. Kolme henkilöä pinkin linja-auton edessä.

Uudistuksen myötä reittiä Sepänkylä–Kivihaka–Vaasan keskusta–Vaskiluoto ajavalle linjalle 6 tulee enemmän päivittäisiä vuoroja ja se alkaa ajaa myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Toisena uutena asiana on Waltti-kortin käyttöön ottaminen kuntarajan yli. Lisäksi käytössä on heinäkuusta alkaen lähimaksu.

– Eri lippujärjestelmien muutaman vuoden käyttämisen jälkeen on mukavaa, että Mustasaari ja Vaasa palaavat yhteiseen tuotteeseen. Mustasaarelaisten arki helpottuu Waltti-kortin käyttöönoton myötä – enää ei tarvitse miettiä, kumpaa lippua käyttää, sanoo elinkeinopäällikkö Matias Båsk.

– Pitkällä tähtäimellä on suuri etu, että koko alueen liikennettä suunnittelee yksi organisaatio. Uskon, että seurauksena on parempi palvelutaso, jatkaa Båsk.

Lisäinfoa osoitteesta www.lifti.fi.

Liftin aikataulut ja reitit

Karttasovelluksesta löytyy kaikki uudet linjastot

Reittioppaasta reitti löytyy reaaliaikasesti

Lisää uutisia