Pyöräilykampanja ja ohjelmaa kansallisella pyöräilyviikolla


Toukokuussa kunta järjestää pyöräilykampanjan, jossa on hienoja palkintoja. Kansallinen pyöräilyviikko 6.–15.5. huomioidaan muun muassa pyöräilyaamiaisella.

Röd cykel på cykelväg. Punainen pyörä pyöräilytiellä.

Kerää pyöräilykilometrejä ja voita pyörä

Vapaa-aika ja kulttuuri järjestää toukokuussa pyöräilykampanjan, jossa kaikkien 200 kilometriä (18-vuotiaiden ja sitä nuorempien tavoite on 100 kilometriä) polkeneen kesken arvotaan pyöräilyaiheisia palkintoja. Päävoitto on pyörä Tähtipyörältä.

Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä osoitteessa www.kilometrikisa.fi.

Syötä joukkueen osallistumiskoodiksi ”KoMu12345”.

Lisätietoja pyöräilykampanjasta löydät sivulta: fritid.korsholm.fi/pyorailykampanja.

Pyöräilyaamiainen kansallisella pyöräilyviikolla

Kansallista pyöräilyviikkoa vietetään 6.–15.5. Mustasaaren kunnassa pyöräilyä huomioidaan Elly Sigfridsin torin avajaisissa 6.5. Tähtipyörä on paikalla ja esittelee lajitelmaansa. On myös mahdollista kokeilla Folkhälsanin rikshaa.   

Pyörällä töihin -päivänä 10.5. Vapaa-aika ja kulttuuri tarjoaa pyöräilyaamiaista Elly Sigfridsin torilla kello 7–9. Tarjolla on kahvia, teetä, kaakaota, mehua, voileipiä ja keksejä pyörällä kulkijoille.

Lue lisää pyöräilyviikosta: pyorailyvuosi.fi/pyorailyviikko.

Lisää uutisia