Phoenix


Phoenix tarjoaa 16-29 vuotiaille mahdollisuuden ylläpitää päivärytmiä sekä pitämään kiinni päivittäisistä rutiineista - samalla saa mielekästä tekemistä kesäloman aikana. Osallistujat saavat palkkion, joka maksetaan ilmoitetusta läsnäolosta

Ungdomar går i en stad. Nuoria kävelee kaupungissa.

Phoenix toiminta on suunnattu 16-29 vuotiaille nuorille, jotka ovat kirjautettuja Mustasaaressa. Phoenix on Mustasaaren kunnan nuorisotyöntekijöiden järjestämä toiminta, joka toteutetaan 6.-23.6 klo. 9-15. Ensimmäisen viikon aikana annetaan tietoa sekä keskustellaan nuorille ajankohtaisista arkipäivän asioista – aiheina ovat mm. muuttaminen pois kotoa, töiden etsiminen ja miten pitää huolta itsestä. Kahden viimeisen viikon aikana kaikki osallistujat pääsevät työharjoitteluun, jossa saa kokeilla erilaisia töitä kentällä. 

Lue lisää

Lisää uutisia