Paljon vastauksia Mustasaaren kevyen liikenteen kyselyyn


Mustasaaren kunta sai yli 800 vastausta verkkopohjaiseen kyselyyn kunnan kävely- ja pyöräilyolosuhteista. Päämääränä oli saada 500 vastausta, joten tavoite ylittyi roimasti.

cykel på en väg. Pyörä tien päällä.

Kysely toteutettiin verkossa 7.–20.3.2022. Karttapohjaisen kyselyn tarkoituksena oli selvittää nykyisiä liikkumistottumuksia sekä kartoittaa kävelyn ja pyöräilyn esteitä ja mahdollisuuksia. Vastaajilla oli myös mahdollisuus esittää ideoita sekä merkitä kartalle yhteystarpeita ja ongelmakohteita.

Vastaajien kesken arvottiin kaksi 50 euron lahjakorttia urheiluliikkeeseen. Lahjakortin voittivat Christina Sand ja Jens Andersson. Kunta onnittelee voittajia!

– Olemme tyytyväisiä vastausprosenttiin ja kaikkiin hyviin ehdotuksiin, joita saimme. Nyt analysoimme ja työstämme Mustasaaren pyöräilyn ja kävelyn edistämisohjelmaa, sanoo Kjell Sundstén.

Kartoituksen tulokset julkaistaan lähiaikoina kunnan verkkosivulla. Työtä jatketaan analyyseillä, vastausten koonnilla sekä työpajoilla.

Mustasaaren pyöräilyn ja kävelyn edistämisohjelman on määrä valmistua kesäkuussa. Ohjelma tehdään yhteistyössä rakennetun ympäristön asiantuntijayrityksen Sitowisen kanssa. Työn laatimiseen on saatu liikenne- ja viestintävirasto Traficomin liikkumisen ohjauksen valtionavustusta.

Lisää uutisia