Marcus Beijar Mustasaaren va. kansliapäälliköksi


Marcus Beijar toimii Mustasaaren kunnan va. kansliapäällikkönä 1.5.–31.12.2022.

Marcus Beijar.

Beijar työskentelee kunnassa tällä hetkellä hallintosihteerinä. Va. kansliapäällikön tehtäviin hän astuu nykyisen kansliapäällikön siirtyessä toisiin tehtäviin 1.5. alkaen.

– Tuntuu hyvältä jatkaa työtä uusissa työtehtävissä tutussa organisaatiossa ja tuttujen henkilöiden kanssa. Meillä on hallinto-osastolla hyvä porukka ja yhteispeli toimii, ja odotan työskentelyä innolla, Beijar sanoo.

– Edessä on haastavat ja jännittävät ajat sekä paikallisesti että kansallisesti. Kunnan työ ei tule koskaan valmiiksi mutta juuri nyt monella tasolla tuntuu tapahtuvan valtavan paljon. Kunnan muovaaminen uudeksi ilman sosiaali- ja terveydenhuoltoa on vasta alkanut. Siinä työssä mukana oleminen tuntuu hyvältä ja innostaa, Beijar jatkaa.

Lisää uutisia