Elly Sigfridsin torin avajaiset 6.5. – liikenne ohjataan toista tietä


Elly Sigfridsin tori on uusi kohtaamispaikka Sepänkylän ytimessä. Torin avajaisia vietetään perjantaina 6.5.

Blommor o stora krukor kring ett litet torg. Kukkia isoissa ruukuissa pienen torin ympärillä

Sepänkylä, Sepis, Smeba – sama paikka, monta nimeä! Tule tapaamaan kavereita, nauttimaan viihteestä ja viettämään rentoa iltaa hyvien ystävien seurassa torin avajaisissa perjantaina 6.5.

Elly Sigfridsin torin avajaisjuhlien yhteydessä järjestettävät markkinat alkavat kello 16 ja jatkuvat kello 21 saakka. Lavalla on ohjelmaa kello 17‒20. Illan aikana paljastetaan laatta, jossa on tietoa Elly Sigfridsistä.

Eläimiä, markkinat ja viihdettä

Aava Kertun kotitila eläimineen on paikalla kello 17–19, mukana on alpakkoja, lampaita ja kaneja. Myytävänä on katuruokaa, jäätelöä, lämpimiä possumunkkeja, kotileivonnaisia, mysliä, kesäkukkia, räsymattoja ja käsitöitä. Paikalla on myös yrittäjiä kertomassa palveluistaan.

Ohjelman juontaa ja artistit esittelee Jasmin Granholm. Viihteestä vastaa Charles Plogman, Alva Elle, Solf blåsorkester ja a cappella -lauluryhmä Sweet Voices Mustasaaren aikuisopistosta sekä nykytanssiryhmä Mustasaaren musiikkiopistosta.

Kulttuuritalon pihalta löytyy kunnan jättishakkipeli. Siellä on myös Liikuntakirjasto, joten tartu tilaisuuteen ja kokeile lainattavia urheiluvälineitä. Kulttuuritalon aulassa myydään kirjastosta poistuvaa aineistoa ja kirjastossa voi kokeilla interaktiivista ”Magic carpet” -peliä. Kirjasto on auki kello 19 saakka.

Ohjelma

6–21 Markkinat
17.00 Tervetuloa
17.15 Solf Blåsorkester ja Sweet Voices Mustasaaren aikuisopistosta sekä Mustasaaren musiikkiopiston nykytanssiryhmä esiintyy
18.15 Charles Plogman esiintyy
18.45 Avajaiset ja plaketin paljastaminen. Plaketissa on tietoa Elly Sigfridsistä.
19.15 Alva Elle esiintyy

Tie on suljettu liikenteeltä juhlapaikan kohdalla

Sepänkylän keskustan kohdalla Mustasaarentie on suljettu liikenteeltä 6.5. kello 10–23, ja liikenne ohjataan Keskustien, Sepänkyläntien ja Niittylähteentien kautta.

Elly Sigfridsin tori sijaitsee Sepänkylän keskustassa, Mustasaarentien 74, 65610 Mustasaari.

Lisää uutisia