Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig: Emma Dahl


Mustasaaren kunnanvaltuustossa on 43 valtuutettua, mutta keitä he ovat? ”Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig” -sarjassa esitellään ihmiset päätösten takana.

Emma Dahl. Text, teksti: Korsholm, Mustasaari. Tillsammans för dig - Yhdessä sinua varten.

Olen Emma Dahl, 28 vuotta ja asun Björköbyssä avopuolisoni kanssa. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja työskentelen Project Controllerina Wärtsilässä. Pidän siitä, kun saan olla mukana kehittämässä lähiyhteiskuntaa, joten vietän suuren osan vapaa-ajastani eri yhdistysten parissa.

Tämä on ensimmäinen toimikauteni Mustasaaren kunnanvaltuustossa, ja sain lisäksi paikan muun muassa hyvinvointivaliokunnassa ja yhdyskuntarakentamisen valiokunnassa. Saamallani luottamuksella toivon voivani auttaa luomaan entistä paremman Mustasaaren, jossa asukkaiden hyvinvointi ja hyvät asumis- ja harrastusmahdollisuudet kaikkialla kunnassamme ovat keskeisessä asemassa.

Parasta Mustasaaressa on kylät erityispiirteineen, kukoistava yhdistyselämä sekä upea luonto ja saaristo.

Mainitse kolme tärkeää asiaa elämässäsi.
Läheiset ja rakkaat, luonto ja mökkeily

Kirja, äänikirja vai elokuva? 
Kirja.

Energiajuoma, mustikkakeitto vai vesi? 
Vesi.

Mitt namn är Emma Dahl, jag är 28 år och bor i Björköby med min sambo. Jag är utbildad ekonomie magister och jobbar som Project Controller på Wärtsilä. Jag tycker om att vara med och utveckla närsamhället, så en stor del av min fritid spenderar jag som aktiv inom olika föreningar.

Detta är min första period som ledamot i Korsholms fullmäktige, och jag har samtidigt fått en plats i bland annat välfärdsutskottet och samhällsbyggnadsutskottet. Genom det förtroende jag fått hoppas jag kunna bidra till att skapa ett ännu bättre Korsholm, där invånarnas välmående och goda möjligheter till boende och fritidssysselsättning i alla delar av vår kommun står högt i fokus.

Det bästa med Korsholm är våra byar med sina olika särdrag, vårt blomstrande föreningsliv och den fantastiska natur och skärgård vi har.

Nämn tre viktiga saker i ditt liv.
Nära och kära, naturen och villaliv.

Bok, ljudbok eller film? 
Bok.

Energidryck, blåbärssoppa eller vatten? 
Vatten.

Lisää uutisia