Elly Sigfridsin torin avajaiset


Perjantaina 6.5. vietetään Elly Sigfridsin torin avajaisia. Luvassa on iloista markkinamenoa, katuruokaa, musiikkia, Aava Kertun Kotitilan eläimiä ja paljon muuta mukavaa. Tule viettämään kanssamme!

Försäljning från bord på en marknad. Myyntiä pöydiltä markkinoilla.

On kevättä ilmassa ja Elly Sigfridsin tori herää eloon! Markkina on auki kello 16–21 ja lavalla on ohjelmaa kello 17–20.

Aava Kertun kotitila on paikalla kello 17–19 alpakkojen, lampaiden ja kanien kera.

Ohjelma

17.00 Tervetuloa
17.15 Solf Blåsorkester ja Sweet Voices Mustasaaren aikuisopistosta sekä Mustasaaren musiikkiopiston nykytanssiryhmä esiintyy
18.15 Charles Plogman esiintyy
18.45 Avajaiset ja plaketin paljastaminen. Plaketissa on tietoa Elly Sigfridsistä.
19.15 Alva Elle esiintyy

Ohjelman juontaa Jasmin Granholm.

Myytävänä on katuruokaa, jäätelöä, lämpimiä possumunkkeja, kotileivonnaisia, mysliä, kesäkukkia, räsymattoja ja käsitöitä. Paikalla on myös yrittäjiä kertomassa palveluistaan.

Elly Sigfridsin tori sijaitsee Sepänkylän keskustassa, Mustasaarentien 74, 65610 Mustasaari.

Kulttuuritalon pihalta löytyy kunnan jättishakkipeli. Siellä on myös Liikuntakirjasto, joten tartu tilaisuuteen ja kokeile lainattavia urheiluvälineitä. Kulttuuritalon aulassa myydään kirjastosta poistuvaa aineistoa ja kirjastossa voi kokeilla interaktiivista ”Magic carpet” -peliä. Kirjasto on auki kello 19 saakka.

Sepänkylän keskustan kohdalla Mustasaarentie on suljettu liikenteeltä 6.5. kello 10–23, ja liikenne ohjataan Keskustien, Sepänkyläntien ja Niittylähteentien kautta.

Lisää uutisia