Kunta onnittelee


Mustasaaren kunnan hyvinvointivaliokunta on valinnut Camilla Forsén-Strömin ja Pernilla Vikströmin vuoden 2021 kulttuuripersooniksi, ja Vuoden kunnon kuntalaiseksi Virpi Snickarsin. Nuorisovaltuusto on valinnut Felicia Lindströmin Vuoden nuoreksi.

Mustasaaren vuoden 2021 kulttuuripersoonat on Camilla Forsén-Ström ja Pernilla Vikström

Vuoden kulttuuripersoonaksi nimetään 1–2 henkilöä, jotka ovat rikastuttaneet Mustasaaren kulttuurielämää omistautumisellaan, osaamisellaan ja merkittävällä työpanoksellaan. Henkilön/henkilöiden tulee asua Mustasaaressa. Vuoden 2021 kulttuuripersooniksi on valittu Camilla Forsén-Ström ja Pernilla Vikström. Perustelut ovat seuraavat:

Taiteilija Camilla Forsén-Ström säteilee luovuutta ja luomisen iloa sekä tv-ruudussa Strömsössä että oikeassa elämässä. Hänen teostensa keskiössä on usein ihminen tyypillisissä pohjanmaalaisissa ympäristöissä ja yhteyksissä kuvattuna. Taiteilijana hän on sitoutunut ja ahkera näyttelyiden pitäjä – kaikkien iloksi. Harrastusasiantuntijana hän on useiden vuosien ajan vastannut pidetyistä Kreativa klubbar -kerhoista kunnan alakouluissa.

Camilla Forsén-Ström (Valokuva: Nelly Björkholm)

Tekstiilitaiteilija Pernilla Vikström on viime vuosina elvyttänyt vanhaa kädentaitoa, nimittäin kirjailua, ja virkistänyt sitä. Vikström luo raikkaalla ja modernilla otteella ajatuksia herättäviä töitä, joissa on nokkelia tekstejä, usein paikallismurteella. Lisäksi hän pitää aktiivisesti näyttelyitä ja jakaa tietouttaan kursseilla ja työpajoissa.

Pernilla Vikström

Virpi Snickars on Mustasaaren kunnon kuntalainen 2021

Kunnon kuntalaiseksi nimetään henkilö, joka on innostanut omalla sitoutumisellaan, osaamisellaan ja omistautumisellaan lapsia, nuoria ja aikuisia osallistumaan säännöllisesti liikunta- ja vapaa-aikatoimintaan. Valinnassa painopisteinä ovat johtajuus, luottamustehtävät ja oma liikunnallisuus. Henkilön tulee asua Mustasaaressa. Kunnon kuntalaiseksi 2021 on valittu Virpi Snickars. Perustelut ovat seuraavat:

Snickars on monien vuosien ajan tuonut vahvan innostuksensa ja korvaamattoman arvokkaan johtajuutensa Solf IK:n suunnistusjaostoon. Hänellä on erittäin laaja suunnistusosaaminen ja hän on seuran ahkera puuhahenkilö. Snickars kehittää Solf IK:n suunnistustoimintaa jatkuvasti tavoitteena houkutella uusia osallistujia, niin nuoria kuin vanhempiakin, kiinnostumaan kuntoilumuodosta. Harjoituksissa ja kisoissa hän kannustaa kaikkia mutta etenkin hän kehottaa pitämään metsässä hauskaa. Iloisena ja kaikki mukaan ottavana hän on mahtava innostaja sekä jaoston jäsenille että kaikille suunnistajille.

Virpi Snickars

Felicia Lindström on Mustasaaren vuoden nuori 2021 

Mustasaaren nuorisovaltuusto on valinnut vuoden nuoreksi 2021 Felicia Lindströmin. Felicia on sitoutuneesti mukana ja kiinnostunut lasten ja nuorten ohjaamisesta. Hän on erittäin pidetty ohjaaja, ja myönteisellä, ystävällisellä ja vastuullisella toiminnallaan hän on innostanut ja saanut useita lapsia mukaan moniin eri kerhoihin. Pitkästä, Söderuddenista Sepänkylään ulottuvasta koulumatkastaan, omasta opiskelustaan, harjoituksista ja aktiivisesta urheiluharrastuksestaan huolimatta Felicia toimii perehtyen, sitoutuneesti ja mukaansatempaavasti. Felicia harrastaa aktiivisesti hiihtoa ja pitää paljon myös yleisurheilusta, juoksusta ja vaelluksesta, jotka ovat hänen lempilajeistaan vain muutamia. 

Felicia Lindström
Lisää uutisia