Koulu- ja päiväkotialtistumisista, jotka vaativat erityisiä toimenpiteitä viestitään jatkossa verkkosivujen kautta


Mustasaaren kunta tiedottaa jatkossa ajankohtaisella listalla verkkosivuillaan koulujen ja päiväkotien korona-altistumisista, karanteeneista ja etäopetukseen siirtymisistä.

Dataskräm. Tietokonenäyttö.

Huoltajille altistumisista, jotka vaativat erityisiä toimenpiteitä viestitään edelleen Wilman ja Päikyn kautta.

Verkkosivua päivitetään jatkuvasti, kun päätöksiä karanteeneista ja etäopetuksesta on tehty ja asianomaisia on informoitu. Verkkosivun suora osoite on: mustasaari.fi/korona-altistumiset

– On tärkeää, että kuntalaiset edelleen saavat tietoa altistumisista, jotka vaativat erityisiä toimenpiteitä päiväkodeissa ja kouluissa. Mutta kunnassa tapahtuu paljon muuta kiinnostavaa, jolle mielellään annetaan tilaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Siksi olemme päättäneet keskittää ulkoisen viestinnän altistumisista vain verkkosivuille, sanoo kunnanjohtaja Rurik Ahlberg.

Ahlberg muistuttaa, että kaikkien pitää toimia yhteisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti, jotta koronatilanne saadaan hallintaan.

– Seuraa ohjeita Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilla ja jää kotiin, jos sinulla on pienintäkin oiretta tai jos tiedät altistuneesi, sanoo Ahlberg.

Lisää uutisia