Koronatiedote


Kunnan valmiusjohtoryhmä laati 5.1.2022 ohjeet kunnan toimintojen järjestämiseen tammikuun aikana tämänhetkisen koronatilanteen johdosta.

Såpbubbla i en hand. Saippuakupla kädessä.

Kunnan valmiusjohtoryhmä laati 5.1.2022 ohjeet kunnan toimintojen järjestämiseen tammikuun aikana tämänhetkisen koronatilanteen johdosta. 

Koulujen kevätlukukausi alkaa maanantaina 10.1. lähiopetuksessa. Myös koulujen kerhotoiminta alkaa normaalisti.

Päiväkotien toiminta jatkuu tavalliseen tapaan, mutta ryhmät pidetään toisistaan erillään. 

Aikuisopiston, musiikkiopiston ja Senioripisteen kevätlukukausi käynnistyy pienissä ryhmissä. Toiminta voidaan aloittaa normaalisti niissä ryhmissä, joissa on 9 henkilöä ja ohjaaja. Sitä isommat ryhmät ja kuorot aloittavat toimintansa aikaisintaan helmikuussa. 

Kunnan urheilumajat ovat tammikuun ajan kiinni. Liikuntasalit ovat yhdistysten ja ryhmien käytössä siten, että salissa saa olla kerralla enintään 10 henkilöä. 

Kunnan kokouksia varten annetun ohjeen jatkamisesta 31.3.2022 saakka päätti kunnanhallitus joulukuussa. 

Linkki ohjeisiin kunnan kokouksia varten

Muista turvamääräykset

Valmiusjohtoryhmä muistuttaa rokottautumisen tärkeydestä ja kehottaa kaikkia, jotka koronarokotteen voivat ottaa, rokottautumaan mahdollisimman pian, oli kyseessä sitten ensimmäinen, toinen tai kolmas koroteannos.

Kunta suosittaa myös, että kaikki käyttävät kasvomaskia, huolehtivat hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, jäävät flunssaoireisina kotiin ja noudattavat alueellisia turvamääräyksiä.

Tutustu alueellisiin turvamääräyksiin

Lisää uutisia