Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig: Rebecca Åkers


Mustasaaren kunnanvaltuustossa on 43 valtuutettua, mutta keitä he ovat? ”Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig” -sarjassa esitellään ihmiset päätösten takana.

Rebecca Åkers. Text, teksti: Korsholm, Mustasaari. Tillsammans för dig - Yhdessä sinua varten.

Olen Rebecca Åkers ja olen kotoisin Sepänkylästä. Olen melkein valmistunut taloustieteiden maisteri, työskentelen taloussihteerinä ja vapaa-ajalla harrastan muun muassa teatteria, musiikkia, kuorolaulua ja yhdistystoimintaa. Olen keskimmäinen lapsi viiden sisaruksen perheestä, ja rakastan keskustelemista ja väittelyä.

Olen ollut valtuuston jäsen vuodesta 2020 ja olen myös yhdyskuntarakentamisen valiokunnan jäsen. Asetuin ehdolle kuntavaaleissa, koska haluan tehdä työtä tasa-arvoisen, kestävän ja hyvinvoivan kunnan eteen. Haluan aina puolustaa yhteiskunnan heikoimpia ja mahdollistaa kaikille mustasaarelaisille yhtäläiset mahdollisuudet. Parasta Mustasaaressa on meidän kaunis ja vaihteleva luonto.

Kolme tärkeää asiaa elämässäsi.
Perhe, ystävät, musiikki.

Kirja, äänikirja vai elokuva?
ELOKUVA! Olen kunnon elokuvanörtti ja aikaisemmin halusin tulla elokuvaohjaajaksi.

Energiajuoma, mustikkakeitto vai vesi?
Mustikkakeitto

Lisää uutisia