Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig: Mikael Fredman


Mustasaaren kunnanvaltuustossa on 43 valtuutettua, mutta keitä he ovat? ”Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig” -sarjassa esitellään ihmiset päätösten takana.

Mikael Fredman. Text, teksti: Korsholm, Mustasaari. Tillsammans för dig - Yhdessä sinua varten.

Työskentelin 20 vuotta Medicentran, Pohjanmaan Röntgenin ja Terveystalon johtotehtävissä, minkä jälkeen siirryin sivuun ja perustin vuonna 2008 työterveysyritys Promedin. Promedissa toimin konsernijohtajana, kunnes jäin eläkkeelle vuodenvaihteessa 2019–2020.

Yrittäjän elämää en ole kuitenkaan jättänyt vielä taakseni. Olen perustanut uuden yrityksen, joka tarjoaa konsulttipalveluja kunnallisille ja yksityisille hoitolaitoksille. Olen mukana usean yrityksen ja asuntoyhtiön hallituksessa. Toimin lisäksi Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajana.

Asun omakotitalossa Sepänkylässä vaimon ja koiran kanssa. Pidän puuhailusta kotona ja puutarhassa. Meillä on kaksi aikuista lasta, jotka ovat jo lentäneet pesästä. Minusta on juuri tullut isoisä.

Mainitse kolme tärkeää asiaa elämässäsi.
Terveys, perhe ja koira!

Kirja, äänikirja vai elokuva?
Elokuva.

Energiajuoma, mustikkakeitto vai vesi?
Vesi.

Under 20 år innehade jag ledande positioner inom Medicentra, Österbottens Röntgen och Terveystalo, och år 2008 tog jag steget ut och grundade företagshälsovårdsföretaget Promedi. På Promedi fungerade jag som koncernchef tills jag gick i pension vid årsskiftet 2019–2020.

Företagarlivet har jag ändå inte lämnat bakom mig, jag har startat ett nytt företag som erbjuder konsulttjänster åt kommunala och privata vårdinrättningar och jag sitter i styrelsen i flera företag och bostadsbolag. Är dessutom ordförande för Kust-Österbottens Företagarförening.

Jag bor i egnahemshus i Smedsby med fru och hund och gillar att ”fixa och dona” hemma i huset och i trädgården. Vi har två vuxna barn som är utflugna, är nybliven morfar.

Nämn tre viktiga saker i ditt liv
Hälsan, familjen och hunden!

Bok, ljudbok eller film?
Film

Energidryck, blåbärssoppa eller vatten?
Vatten.

Lisää uutisia