Tekstiilitaidenäyttely


Diana Baumbach on yhdysvaltalainen taiteilija ja pedagogi. Hän toimii tällä hetkellä Ateljé Stundarsin taiteilijaresidenssin vierailevana taiteilijana Sulvalla.
Nyt hän pitää näyttelyn meillä, Galleria Arte Maressa, Maailmaperintöportti, Rauppaluodontie 2, Raippaluoto.
Yleisö on tervetullut näyttelyn avajaisiin perjantaina 10.12 klo 14

Syyskuun alussa käynnistyneen residenssijakson aikana hän on töissään etsinyt vastauksia kysymyksiin äitiydestä, päivittäisistä askareista, työnteosta ja kodin käsityksestä. Hän kokee kodin tuottavana tilana, jossa saadaan aikaan tärkeää työtä; hänen työnsä ateljeessa toimii rinnakkain kodin töiden kanssa. Mutta mitä tapahtuu, kun kotia ei enää ole? Kun se uudistuu? Tai on muutostilassa? Miten tämänkaltaisissa siirtymissä henkilökohtaista tilaa voi vaalia? Työ edustaa Dianan alkua näiden teemojen tutkimisessa.

https://www.dianabaumbach.com/

Lisää uutisia