Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig: Margareta Rodas


Mustasaaren kunnanvaltuustossa on 43 valtuutettua, mutta keitä he ovat? ”Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig” -sarjassa esitellään ihmiset päätösten takana.

Margareta Rodas. Text, teksti: Korsholm, Mustasaari. Tillsammans för dig - Yhdessä sinua varten.

Olen Margareta Rodas, 54 vuotta vanha, naimisissa, kolme aikuista lasta ja omat vanhemmat. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja olen suorittanut johtamiskoulutuksen (ylempi AMK). Olen luomuviljelijä, ja tilallamme on nautakarjaa.

Mustasaari on elävä maaseutukunta. Haluan vaikuttaa kuntamme päätöksentekoon. Mustasaarella on kaikki mahdollisuudet kehittyä vahvaksi ja kilpailukykyiseksi kunnaksi. Asukkaille tulee antaa mahdollisuus vaikuttaa isoihin päätöksiin, joilla on vaikutus heidän arkeensa.

Olen maanläheinen ihminen ja kesäisin nautin mökkielämästä. Luen mielelläni tiedekirjoja.

Mainitse kolme tärkeää asiaa elämässäsi.
Perhe, hyvät ystävät ja eläimet maatilallamme.

Kirja, äänikirja vai elokuva?
Kirja (tiedekirjat).

Energiajuoma, mustikkakeitto vai vesi?
Maito, vesi ja siideri.

Jag heter Margareta Rodas och är 54 år gammal. Jag är gift, har tre vuxna barn och egna föräldrar. Till utbildningen är jag sjukskötare med en HYH-utbildning i ledarskap. Jag är ekolantbrukare med nötkreatur.

Korsholm är en levande landsbygdskommun. Jag är intresserad av att kunna påverka besluten som blir tagna i vårt Korsholm. Korsholm har alla möjligheter till att utvecklas till en stark och konkurrenskraftig kommun. Invånarna ska ges möjlighet att kunna påverka i stora beslut som påverkar deras vardag.

Jag är en jordnära person som njuter av villalivet på somrarna. Jag tycker om att läsa faktaböcker.

Nämn tre viktiga saker i ditt liv.
Familjen, goda vänner och djuren på gården.

Bok, ljudbok eller film? 
Bok (faktaböcker).

Energidryck, blåbärssoppa eller vatten?
Mjölk, vatten och cider.

Lisää uutisia