Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig: Christoffer Ingo


Mustasaaren kunnanvaltuustossa on 43 valtuutettua, mutta keitä he ovat? ”Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig” -sarjassa esitellään ihmiset päätösten takana.

Christoffer Ingo. Text, teksti: Korsholm, Mustarsaari. Tillsammans för dig - yhdessä sinua varten. Christoffer Ingo.

Olen Christoffer, maanviljelijä kotoisin itäisen Mustasaaren Jokikylistä, taloudellinen neuvonantaja Österbottens Svenska Lantbrukssällskap -nimisessä organisaatiossa ja Mustasaaren kunnanvaltuuston puheenjohtaja. Asun avopuolisoni Jennin kanssa, nautin fyysisestä työskentelystä maatilalla ja viihdyn parhaiten illallispöydän ääressä perheen, ystävien ja tuttavien kanssa.

Tavoitteeni politiikassa on yhdessä muiden luottamushenkilöiden kanssa tehdä päätöksiä, joiden kautta rakennamme parempaa arkea mustasaarelaisille. Esimerkiksi siten, että lapset saavat käydä parhaassa koulussa, että yritykset saavat toivomansa tuen kunnalta ja että Mustasaari tarjoaa jatkossakin hyvinvointipalveluja, joita tuleva hyvinvointialue ei tarjoa. Ja tietenkin paljon muuta.

Yhteistä kaikessa, mitä teen ja haluan tehdä, on asioiden eteenpäin vieminen. Asioiden kehittyminen parempaan suuntaan ja mahdollisuus olla osana ketjua, joka toteuttaa kehitystä, on syy, miksi lähdin mukaan politiikkaan. Siksi olen ylpeä ja iloinen, että saan johtaa Mustasaaren kunnanvaltuustoa juuri tässä ajassa.

Toivon, että sinä mustasaarelaisena otat yhteyttä asioissa, jotka askarruttavat sinua. Mustasaaressa meillä ei ole varaa laiminlyödä hyviä vinkkejä ja ideoita. Valtuutettuna ja puheenjohtajana minun ja kollegojeni velvollisuutena on kuunnella sinua.

Mainitse kolme tärkeää asiaa elämässäsi
Perhe ja ystävät, tarkoituksenmukaiset rutiinit ja juuri sopiva sää.

Kirja, äänikirja vai elokuva?
Oikeastaan ei mikään. Katson mielelläni urheilua ja luen mieluiten ammattilehtiä.

Energiajuoma, mustikkakeitto vai vesi?
Maito tai olut. 😊

—-

Jag, Christoffer är bonde från Älvbyarna, ekonomirådgivare på Österbottens Svenska Lantbrukssällskap och Korsholms kommuns fullmäktigeordförande. Privat är jag sambo med Jenni, tycker om att arbeta fysiskt på gården och trivs bäst i sällskap av familj, vänner och bekanta runt ett middagsbord.

I politiken är mitt mål, att tillsammans med andra förtroendevalda fatta beslut som gör korsholmarnas vardag bättre. Det betyder t.ex. att barn ska få gå i den bästa skolan, att företagen ska få det stöd de önskar av kommun och att Korsholm också i framtiden bistår med olika typer av välfärdstjänster som inte det kommande välfärdsområdet tar hand om. Och förstås mycket mer.

Gemensamt i allt jag gör och vill göra är att jag för saker framåt. Att se något utvecklas till det bättre och få vara en länk i kedjan som verkställer utvecklingen är orsaken till att jag gav mig in i politiken och därför är jag både stolt och glad över att få leda kommunfullmäktige i Korsholm, just i den tid vi lever i.

Av dig, bästa korsholmare önskar jag att du är i kontakt om det är något som just du funderar på. I Korsholm har vi inte råd att låta goda tips och idéer falla emellan och som fullmäktigeledamot och ordförande ser jag det som min och mina kollegors plikt att lyssna på dig.

Nämn tre viktiga saker i ditt liv
Familj och vänner, meningsfulla rutiner och just lämpligt väder.

Bok, ljudbok eller film?
Egentligen ingendera. Ser gärna på sport och läser helst facktidskrifter.

Energidryck, blåbärssoppa eller vatten?
Mjölk eller öl. 😊

Lisää uutisia