Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig: Charlotta Rosenlöf


Mustasaaren kunnanvaltuustossa on 43 valtuutettua, mutta keitä he ovat? ”Yhdessä sinua varten – Tillsammans för dig” -sarjassa esitellään ihmiset päätösten takana.

Charlotta Rosenlöf. Text, teksti: Korsholm, Mustasaari. Tillsammans för dig - Yhdessä sinua varten.

Olen Charlotta Rosenlöf ja 32-vuotias. Olen syntynyt ja kasvanut Sulvalla, jossa myös asun nykyisin. Perheeseeni kuuluu aviomies Jonas, kaksi pientä lasta ja kissa. Työskentelen verkkovastaavana myyjänä herkkukaupassa ja opiskelen sosiaalipolitiikan maisteriksi Åbo Akademissa.

Tämä on ensimmäinen toimikauteni Mustasaaren kunnanvaltuustossa ja sivistysvaliokunnassa. Haluan olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta perheille ja parempaa ilmapiiriä. Avainsanoja ovat osallisuus, osallistuminen ja tasa-arvo.

Parasta Mustasaaressa on kaikki isot ja pienet kylät ja niiden ihmiset, historiat ja murteet. Rakastan luontoa ja kaikkia maisemaan liittyviä vaihteluja aina Söderfjärdenistä Kyrönjokeen ja Merenkurkkuun saakka.

Mainitse kolme tärkeää asiaa elämässäsi.
Perhe, luonto, hyvä ruoka ja juoma.

Kirja, äänikirja vai elokuva?
Kirja!

Energiajuoma, mustikkakeitto vai vesi?
Vesi.

Jag är Charlotta Rosenlöf, 32 år, född, uppväxt och bosatt i Solf. Jag är gift med Jonas och vi har två små barn och en katt. Jag jobbar som webbansvarig försäljare på en delikatessaffär och studerar samtidigt till en magister i socialpolitik vid Åbo Akademi.

Detta är min första period i Korsholms fullmäktige och bildningsutskottet. Jag vill vara med och skapa en bättre framtid för familjerna och klimatet med inkludering, delaktighet och jämlikhet som ledord.

Det bästa med Korsholm är alla större och mindre byar med sitt folk, sin historia och sin dialekt. Jag älskar också naturen och växlingarna i landskapet med allt från Söderfjärden till Kyro älv och Kvarken.

Nämn tre viktiga saker i ditt liv.
Familjen, naturen, god mat och dryck.

Bok, ljudbok eller film? 
Bok!

Energidryck, blåbärssoppa eller vatten?
Vatten.

Lisää uutisia